Játékok, melyekben Admin szerepelt

SPF Guru
Admin közösségi adatai

Admin statisztikái

0 %

ROI

0

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
1
Teljes játékidő - Mérkőzés
St Neots Town - St Ives Town
Foci / Anglia - Déli Liga Premier Division
1.70
2018 ápr 5. 12:27 SPF Guru
Admin
Admin hozzászólt
2018 ápr 9. 15:20
Idézetet írta: butyi Dátum április 07, 2018, 12:21:19
felélénkült a topic, lesz újra hónap naplója?
:ok:

Nem.
butyi hozzászólt
2018 ápr 7. 12:21
felélénkült a topic, lesz újra hónap naplója?
:ok:
Admin
Admin hozzászólt
2018 ápr 7. 10:27
FIGYELEM!

Mától tilos a fórumon, vagy bárhol a portálon képfeltöltés.eu-s linkeket megosztani, mert vírusos.

Köszönjük a megértést.  :ok:
oakland23 hozzászólt
2017 nov 30. 14:25
Idézetet írta: SPF Admin Dátum november 30, 2017, 14:06:07
Ez lenne a "hónap fogadója" díj. A javaslat/ötlet tetszik. Lehet, hogy nem ártana mindent egybe tenni és kitalálni egy pontrendszert.
Amit feltétlenül szeretnénk elkerülni az a "baráti körben az adok kapok (jelölés)" téma.

Hát nevezni akárhogy lehet, végül is nem az a lényeg. De ja, valami olyasmire akartam utalni, amit írtál is, hogy mindent összevonni, és kitalálni egy pontrendszert, ahogy írod is.
Példa még, amit ki is hagytam, hogy a sportingbetnél meg bwinné is van és volt régebben ez a promó, hogy valamennyi pénzt szétorsztanak, ha minden nap fogadsz. Az is hasznos infó, miközben aki megosztja, épp magának árt, mert ugye minél többen viszik végig, annál kevesebbet kap egy fő. most tán garantált 12 ezer, de korábban ez sem volt...

És igen, a baráti jelöléseket, szavazatokat szűrni kell, de mondjuk hiába jelölöm xy-t, hogy ilyen jó meg olyan hasznos, ha nem volt jó tippje, nem is osztott meg érdekes és értékes infót, nem si segített hasznos hozzászólásokkal, akkor a többség úgyis 'jelez', hogy héé, xy nem érdemli meg ebben a hónapban.  ;) Ti pedig ránéztek a kérdéses illetőre, hogy akkor most megérdemli a jelölést/pontokat, akármit, vagy nem.
Vitás esetben pedig a sportfogadás.org, azaz ti döntenétek.
És azért is lenne nálam éves díjazás, mert egy év alatt nagyobb a minta, több esély van pontot gyűjteni, sokkal jobban kijön majd, kik azok, akik valóban megérdemlik.
Admin
Admin hozzászólt
2017 nov 30. 14:06
Idézetet írta: oakland23 Dátum november 30, 2017, 14:01:01
Nekem van ötletem, de picit más, mint a hónap naplója, és rögtön szembe is meg robmiller első mondatával.  :) Szóval én nem feltétlenül naplót díjaznék, hanem fórumtagot. Azt, aki a legtöbbet teszi hozzá a fórum életéhez, aki a legtöbb hasznos infót szolgáltatja, aki segít a kérdések megválaszolásával kapcsolatban, aki időt és energiát szán néha triviális kérdések megválaszolására, aki akár érdekességeket ír a bunda topicba, információkat oszt meg egy-egy topicban, akár ingyenes pörgetéseket oszt meg, bónuszlehetőségeket, stb, megnéz egy meccset, és leírja a következtetéseket, felhívja a figyelmet egy-egy csapatra, hogy nézzétek, ez éjjel-nappal overezik, vagy ilyesmi.

Simán lehetne persze valakit csak napló alapján jelölni is, de pl. Knapp nem naplózik, de tevékenysége simán van olyan hasznos, mint annak a fórumtagnak, aki egy áttekinthető, netán még nyereséges naplót is vezet.

Valami olyasmit gondoltam ki mondjuk a következő évre, hogy minden hónapban lehessen jelölni mondjuk maximum 5 fórumtagot.

pl. januárban szeretném jelölni Knapp kollégát önzetlen segítségnyújtása miatt, Caesart, Tomkát naplóban közölt tippjei miatt, TiB-et érdekes információi miatt meg lulu65bj-t, amiért mindig talál ingyenes pöriket, kaszinós bónuszokat.

Így a fórumtagok minden hónapban kaphatnának valamilyen rendszer szerint pontokat, mondjuk jelölések alapján, a pontokat egész évben lehetne gyűjteni, és a jövő év végén az org az erre szánt pénzt mondjuk a top3, top5 között szétosztaná.

Mert nem csak a naplókból áll a fórum, pl. legutóbb nem tudom ki volt, aki az 5 Eurós willhilles pörgetést beírta (köszi utólag is), de nekem sikerült belőle 20 €-t összehozni. Más kérdés, hogy aztán feltettem a Valencia-Barca 3.5 overre  :D De pl. ezek is értékes információk. Vagy nagyon értékes tud lenni, amikor pl. egy teniszezőről leírja valaki a teniszes topikba, hogy Kyrgios előző meccsén is már láthatóan sérülten mozgott, máris egy olyan info, amivel lehet mit kezdeni. De lehet tényleg egy másik fórumozónak meg az a segítség, amikor Knapp leírja, hogy hogy működik a hendikep, vagy hogy ebbe az irodába így lehet befizetni vagy úgy.

Szóval én valahogy összevonnám a naplózást és a fórumozást, mert szerintem egy aktuális topicba beírt hasznos infó simán lehet olyan értékes, mint 3-4 jó tipp egy naplóban. És több olyan fórumtag van, aki nem vezet naplót, de sok hasznos információt szokott megosztani. Szóval havonta lehetne jelölni, jelölést egy-két gondolattal indokolni, és így lehetne havonta pontokat gyűjteni, ami valahol vezetnétek, összegeznétek, és akkor az év végén az arra szánt díjat azok kapnák, akik a legtöbb pontot gyűjtötték, nagyjából azok, akik a leginkább megérdemlik.

Ez lenne a "hónap fogadója" díj. A javaslat/ötlet tetszik. Lehet, hogy nem ártana mindent egybe tenni és kitalálni egy pontrendszert.
Amit feltétlenül szeretnénk elkerülni az a "baráti körben az adok kapok (jelölés)" téma.

Nézz be a fogadásnaplóba

Admin
Admin hozzászólt a Re:Bajnokok Ligája 2023/24 témához
Ma, 14:19
Idézetet írta: Pozzato Dátum Ma - 10:41:54Korábban volt erről vita Bundesliga topicban, azóta már szerencsére a Tifo is készített a Bayern München témában videót, nagyon sok cikk is született, hogyan vált monopollá a helyzet a német bajnokságban. Mondhatni "véletlenül" minden a Bayern München kezére játszott, ha mégsem, akkor úgy alakították a dolgokat, hogy végül kedvezően jöjjenek ki belőle. A bajorok számára tehát adódott egy lehetőség, amely, ha politikai szempontból nézzük, diktatúrát és elnyomást jelentett a Bundesligában, de ugyanolyan soft diktatúrát, mint nálunk van. Hivatalosan egy tökéletesen szabályzott bajnokság a Bundesliga, pontosan ugyanúgy, ahogyan Magyarország is, de mint ahogy nálunk mindig a Fidesz nyert, addig a Bundesligában mindig a Bayern München. Hiába volt lehetősége papíron a riválisoknak, valójában ez csak a látszat fenntartásához kellett. Ebbe a levesbe köpött bele Xabi Alonso, végre.



Xabi Alonso egyedül nem tudott volna. Kellett az a csapat is, nyilván az ő vezérletével.  ;)
Admin
Admin hozzászólt a Re:Ivibet témához
Ma, 14:14
Frissítettük az Ivibet bemutatónkat.

Az Ivibeten akár már 35 Ft-ért is helyezhetünk el fogadásokat, a minimum beszálló pedig 450 Ft paysafecard által, 500 Ft bankkártyás feltöltés esetén, 1700 Ft pedig ha Skrill vagy Neteller elektronikus pénztárcával töltenénk fel számlánkat.

Újdonság náluk a lóverseny fogadás, az új játékosokat egy akár 52.000 Ft értékű befizetési bónusszal várják, az Előrejelzések részlegükön ingyen tippelhetünk 10 mérkőzésre, és ha jól teljesítünk akkor ingyen fogadásokban részesülünk. Ezen kívül a Hírességek csarnokában láthatjuk a mai nap legnagyobb nyereményeit, de megtekinthetőek a korábbi nagy nyertesek is.

Továbbra is várjuk azoktól a beszámolókat akik már játszottak ennél a fogadóirodánál:
Ivibet véleményezés

Admin
Április 19-i Tippmixpro Oddsrakéta:

Esemény: Cagliari - Juventus (Olasz A)
Oddsrakétás tipp: Juventus legalább 2 gólt szerez @ 2.70

Alap odds: 2,04

Ennek ellenkezője: 1,70 (Unibeten 1,75)
Admin
Admin hozzászólt a Re:Bajnokok Ligája 2023/24 témához
Tegnap, 16:54
Idézetet írta: MessiÁs Dátum Tegnap - 15:09:54Szerinted kifosztanak szerintem meg nem tudjak megtartani a jatekosaikat.
A Bayernt is kifosztja a Real, Kroos, Alaba, majd valoszinuleg Davies.

Ha egy klub nem tudja megtartani a jatekosait akkor ne hogy mar mas klub hibaja legyen hogy leigazoljaa jatekost aki tovabb akar lepni.
Miert nem ajanlottak 100millios eves fizetest barmelyiknek es akkor maradtak volna. Ja hogy nem tudnak ennyit adni?

Nincs minden klub olyan helyzetben, hogy kivételezzenek vele.  ;)
Admin
Admin hozzászólt a Re:Tippmixpro Oddsrakéta (Fosszuk ki az állami irodát) témához
Tegnap, 10:59
Idézetet írta: lazanyja Dátum Tegnap - 10:57:07Pinin 1.863 volt.

Csak volt, vagy most is van?

A Pina sajnos új magyar játékosok számára elérhetetlen.
Admin
Admin hozzászólt a Re:Bajnokok Ligája 2023/24 témához
Tegnap, 10:49
Oddsok az idei BL-győztesre:

Real Margit 2.40
Mbappé 3.50
Kane 3.75
Rajsz 10.00
Admin
Admin hozzászólt a Re:Tippmixpro Oddsrakéta (Fosszuk ki az állami irodát) témához
Tegnap, 10:44
Április 18-i Tippmixpro Oddsrakéta:

Esemény: Atalanta - Liverpool (EL)
Oddsrakétás tipp: Az 1. félidőben legalább két gól lesz @ 2.70

Alap odds: 1,99

Ennek ellenkezője: 1,74 (Unibeten 1,84)
Admin
Admin hozzászólt a Re:Premier League 2023/24 témához
Tegnap, 9:04
Több, mint 340 millió forintot fizet ki egy fogadóiroda Szoboszlaiék bánatára

Fred Done-nak már nem volt türelme, elege lett a két rivális bohóckodásából. Szerintetek jól döntött, vagy ő lesz a szezon végén a bohóc?
Admin
Admin hozzászólt a Re:SPF Race to 10 témához
2024 ápr 17. 11:45
104. SPF Race to 10

Start: csütörtök, április 18.

Sok sikert.  :topbet_125:

Admin
Admin hozzászólt a Re:SPF Race to 10 témához
2024 ápr 17. 11:44
A 103. SPF Race to 10 játék nyertesei: @Giggs és @GreenEagle

Nyereményük fejenként 10.000 Ft. A nyereményt Skrillen keresztül biztosítjuk.

Admin
Admin hozzászólt a Re:SPF Maradj Talpon Tippjáték - Infó témához
2024 ápr 17. 11:41
Idézetet írta: borsod1984 Dátum április 16, 2024, 16:51:35Tegnapi tippem elvileg mara halasztották rakhatok meg egyet mara?

Van egy szabályzat, azt kell követni.

Ha áttettek egy meccset egy másik napra, attól mi még úgy kezeljük, mintha aznapi lett volna. Pakolgatjuk itt jobbra, balra...
Admin
Admin hozzászólt a Re:GGBET témához
2024 ápr 17. 10:11
Frissítettük a GGBET bemutatónkat.

Egy e-sportra szakosodott fogadóirodáról van szó, amely viszont rendelkezik hagyományos sportokra való fogadási lehetőségekkel is. Fogadhatunk nálunk magyar labdarúgó NB1-re, NB2-re, de akár magyar röplabda bajnokikra is.

A Skrill és a paysafecard által is a minimum belépő 2000 Ft, viszont a Skrill Rapid Transfer segítségével akár ennél kisebb összeget (minimum 330 Ft) is befizethetünk.


Továbbra is várjuk azoktól a beszámolókat akik már játszottak ennél a fogadóirodánál:
GGBET véleményezés

A GG.BET-nél az új játékosok most az első két befizetésük után bónuszban részesülhetnek, ami összesen akár 80.000 Ft-ot is jelenthet. További részletek

Admin
Admin hozzászólt a Re:Tippmixpro Oddsrakéta (Fosszuk ki az állami irodát) témához
2024 ápr 17. 07:36
Április 17-i Tippmixpro Oddsrakéta:

Esemény: Manchester City - Real Madrid (BL)
Oddsrakétás tipp: Legalább 3 gól lesz a mérkőzésen (rendes játékidő) @ 2.00

Alap odds: 1,50 (Unibeten 1,77)

Ennek ellenkezője: 2,59 (Unibeten 2,70)
Admin
Admin hozzászólt a Re:SPF Maradj Talpon Tippjáték - Infó témához
2024 ápr 15. 10:16
Idézetet írta: szumi0411 Dátum április 14, 2024, 14:36:51Sziasztok!

Én arra lennék kíváncsi, mit kell ahhoz beállítanom, hogy kapjak értesítést, ha újra indul a játék? Van úgy, hogy kapok, de most sem jött, így lemaradtam róla.

Az új játék indulására vonatkozóan nincs automatikus értesítő rendszerünk, mint ahogy az az SPF Totónál és Scorenál létezik, hanem ezeket manuálisan oldjuk meg.

A legjobb megoldás ha napi szinten követed a weboldalunkat, a fórumot, és főleg azokat a témákat melyek téged érdekelnek.

A felhasználó összes hozzászólása