Játékok, melyekben Tippster.Mike szerepelt

Ez a felhasználó nem szerepelt egyik játékunkban sem.

Tippster.Mike közösségi adatai

Tippster.Mike statisztikái

0 %

ROI

0

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
Tippster.Mike
Tippster.Mike hozzászólt a Re:Fogadószámla korlátozása. Miért? témához
2019 nov 23. 13:49
Idézetet írta: zsivany20 Dátum november 23, 2019, 10:07:07

Túlértékelt odds-okról beszélsz, de igazából arb párokat jelent ez magyarul, hiszen nem tudod megmondani, melyik odds van túlárazva... Nem a háttértudás, háttérinfó miatt mondod azt, hogy pl itt van egy rakat hiányzó, mégis adnak az ellenfélre 2.20-at, túl van árazva... Vagy hasonló...  Bemásoltad pl a Pinaccle vs. Bet365 oddsokat a tenisz meccsre, ahol fordítva voltak kiírva a favoritok... Pinaccle 1.8 körül kínálta a vendég kimenetelt az 1.96 körüli hazaival szemben, míg a Bet365 adta 1.66 -ért a H-t és 2.10-ért a V-t.... Beírtad, mint túlárazott Bet oddsot, de a meccset az ő favoritjuk nyerte. Nyilván ez nem feltétlenül megalapozott így, hisz lehet, tudtad, hogy a Bet favoritja húzódással játszotta le a meccset, így valóban az ellenfelében volt az érték underdog-ként. (De nyilván nem tudtad.)



Az arb-olás nagyon nem újkeletű dolog, nyilván ezt mi is tudjuk. Azt is, hogy erre vannak, illetve folyamatosan alakítgatnak szoftvereket stb stb...  Igazából én nem akarok beleszólni senkinek a játékába, miért is tenném!? Nem erről szól ez a komment sem, csak tegyük tisztába a dolgokat, merrt az arb az egészen más, mint túllőtt szorzókra bukkanni. De itt más infóval indult ez a sztori, egy irodával, ami vakon írja ki a szorzókat, hibát hibára halmoz. Az, hogy arb-olsz, már egészen más téma. Nem véletlenül zárnak ki, vagy korlátoznak ilyen ügyletek után. És oké, nyilván, ameddig nem zárnak ki mindenhonnan, addig ez még profitot is hoz, de nálam ez NEM sportfogadás!


Valamit leszögeznék és részemről ezt a vitának nem nevezhető dolgot le is zárnám mert a te személyes sértettséged és duzzogásod már régen nem építi ennek a beszélgetésnek a menetét. Ha visszaolvasod amit írtál rájössz hogy a nagy magyarázkodásban értelmetlennél értelmetlenebb következtetéseket vonsz le és nem s szeretnék itt komolyabb fejtegetésekbe bocsátkozni, mitől lesz egy odds overvalue, mitől alakít egy piac egy oddsot azzá, mitől képződik egy arb és hogyan képződhet arb a nélkül is hogy túl lenne értékelve bármelyik oldal. Napi 8-10 órát foglalkozom ezzel, hozzávetőlegesen 15 éve el sem tudom képzelni a sportfogadás világa nélkül az életemet. Előszöször elemzések írásával kezdtem, majd statisztikai analitikával foglalkoztam, majd pedig különböző statisztikai modellek tesztelését és viszgálatát végeztem. Ezeken felül csak hogy az általad vett "igazi sportfogadás" világát is említsem hazai és külföldi oldalakra blogoltam a világ egyik legtöbb statisztikai adatait felvonultató sportját a baseballt elemezve. Rengeteg számítógépes programot teszteltem, részt vettem azok alakítgatásában az egyszerű csapatstatisztikáktől egészen a szabermetriát alapul vevőkig. De hogy megnyugtassalak az időm nagy részét sem a csalásnak minősített oddshibák keresése teszi ki, hanem a klasszikus értelemben vett sportfogadás világa amiben szerencsésnek érzem magamat hogy azzal foglalkozhatom amit szeretek és hogy azok táborát erősítem akik ebből ténylegesen meg tudnak élni.
Nem vivatom el szakmai hozzáértésedet és kívánok sikeres és szerencsés játékot az elkövetkezőkben a sportfogadás akármilyen formáját űzöd is.
Mivel úgy gondolom hogy a fórumtagok erre már tényleg nem kíváncsiak így tényleg nem akarok ide több posztot írni. Akinek bármilyen kérdése, észrevétele, javaslata lenne az keressen bizalommal e-mailben: <torolve>

Sziasztok!
Tippster.Mike
Tippster.Mike hozzászólt a Re:Fogadószámla korlátozása. Miért? témához
2019 nov 22. 18:33
Idézetet írta: Tippster.Mike Dátum november 22, 2019, 18:32:12
Gyakorlatban rengeteg ilyen meccs után azt tudom erre mondani hogy 10 esetből ahol drasztikusan túl van értékelve valamelyik oldal kb 3 esetben érvénytelenítik idő közben, vagy azonnal, 3 esetben felajánl egy jó pár %-kal magasabb cahoutot mint a téted volt, 4esetben pedig a fogadás érvényben marad. Mint ahogyan írtam is ha a fogadási határidő előtt nem sokkal fogadsz vagy folyamatosan figyelemmel kíséred akkor ha már a találkozó elkezdődött utólag nagyon ritka az érvénytelenítés.  A 10-ből pedig ha csak 4 marad érvényben már bőveszen visszanyerted az egész fáradozást. Azt pedig nagyon jól írod hogy ezek a lehetőségek mindenki számára nyitottak és bárki élhet velük, hiszen a napi több ezer meccsbőla zért jó néhány akad amire megéri fogadni a 10%-is profittól akár a 70%-ig. Nyilván baromi sok emberi és technikai erőforrás és még több idő kell egész nap ezeket vadászni, de megéri és mint előttem sokan írták la a tapasztalataikat ez nem újkeletű és igenis nagyon jól működő dolog.

Aztz is valaki írta hogy ha ilyen egyértelmű hiba van akkor az tuti lehetetlen. Rengeteg szabályzatot böngésztem már végig aminek a lényege mindenütt kb ugyanaz. Ha "egyértelműen téves az odds meghatározása" függetlenül az emberi, technikai vagy más mulasztásból a fogadás kapásból érvénytelen lesz. Pl a mindkét oldalon 7-es odds az pont ilyen volt. De abban az esetben amikor az 1,1-et felcserélte 8-ra abból arányaiban nem következik hogy téves még akkor is ha örületes hibát követtek el vele hiszen egy fogadó aki pl csak annál az egy irodánál játszik csak egy átlagos oddspárt lát ami fogadható. Kicsit bonyolultabb néha ennél a dolog de olyanra soem volt példa hogy egy már érvényben lévő fogadást utólag törölnek vagy nem fizetnek ki. Lehet csak szerencsém van, de még ha utánna duzzogva is de nekem kifizettek mindent eddig. Az hogy te kihasználod a fogadóiroda által "adott" lehetőségeket pedig sehol sem szabályellenes, még ha nem is nézik jó szemmel. Szimplán oylan fogadásokat kötsz kizárólag ahol az oddsok el vannak lőve. Ez még csak nem is kizárólag arb, bár sok esetben ez is vele járója. Tehát csak amiatt mert ők elb@sztak valamit még nem kizárólagos ok arra hogy ne fizessék ki.
Tippster.Mike
Tippster.Mike hozzászólt a Re:Fogadószámla korlátozása. Miért? témához
2019 nov 22. 18:32
Idézetet írta: pnzyfng Dátum november 22, 2019, 17:41:39
kezdjük ott, ha létezne bármilyen kiskapu, ami nem csak egyszeri hiba, akkor kinek jutna eszébe ide bejönni irogatni? :D eszembe se jutna, hanem amennyi pénzt össze tudok kaparni, azt pakolnám fel rá. persze én nem, mert valszeg vissza is veszik a pénzt amint kiderül. nekem még az 500Ft nyereményeket is visszavették, ha kiderült valami hiba.
olyan meg nem létezik hogy ha van bármilyen hiba, azt csak egy ember fogja megtalálni :D

Az irogatás oka éppen a fogadószámla korlátozása volt, de igazatok van nem kellett volna részlezetnem ez miért érint engem. Gyakorlatban rengeteg ilyen meccs után azt tudom erre mondani hogy 10 esetből ahol drasztikusan túl van értékelve valamelyik oldal kb 3 esetben érvénytelenítik idő közben, 3 esetben felajánl egy jó pár %-kal magasabb cahoutot mint a téted volt, 4esetben pedig a fogadás érvényben marad. Mint ahogyan írtam is ha a fogadási határidő előtt nem sokkal fogadsz vagy folyamatosan figyelemmel kíséred akkor ha már a találkozó elkezdődött utólag nagyon ritka az érvénytelenítés.  A 10-ből pedig ha csak 4 marad érvényben már bőven visszanyerted az egész fáradozást. Azt pedig nagyon jól írod hogy ezek a lehetőségek mindenki számára nyitottak és bárki élhet velük, hiszen a napi több ezer meccsbőla zért jó néhány akad amire megéri fogadni a 10%-is profittól akár a 70%-ig. Nyilván baromi sok emberi és technikai erőforrás és még több idő kell egész nap ezeket vadászni, de megéri és mint előttem sokan írták la a tapasztalataikat ez nem újkeletű és igenis nagyon jól működő dolog.
Tippster.Mike
Tippster.Mike hozzászólt a Re:Fogadószámla korlátozása. Miért? témához
2019 nov 22. 18:20
Idézetet írta: Betman91 Dátum november 22, 2019, 15:24:06
Attól, hogy az egyik iroda a másiknak a klónja még nem leszel a másikon is korlátozva. Ez ugyan az mint például bwin sportingbet kombó. Bwinen korlátozva voltam, de sportingbetet ugyan úgy tudtam haszálni, pedig egy is ugyanaz.

Így viszont kicsit újragondolom a helyzetet. Meglátjuk ma mire jutok velük ,meg persze a többiekkel, de mivel a bet365 is átesett két napja egy rendszerfrissítésen még ott is kisülhet valami. :)
Tippster.Mike
Tippster.Mike hozzászólt a Re:Fogadószámla korlátozása. Miért? témához
2019 nov 22. 04:41
Egy érdekes adalék, hátha valakinek ez még jelent némi kraftot. Szóval kedvenc orosz barátainknál már kimaxoltam amit lehetett és hát jobb örülni ilyen esetben ha rendben kifizetnek, én is így voltam. Aztán bánja fene beregeltem az egyik klónjához nevesen a 22bethez. Természetesen kísérlet jellege volt a dolognak részemről mikor esik le a tantusz. Ugyanaz a név, ugyanaz az ip, csupán csak az e-mail cím volt más és kíváncsian vártam egyáltalán enged-e regelni. Hát engedett. Aztán szétnézve az oldalon mivel ugyanaz a szoftveres keretrendszer hajtja kb semmi nagy változás. Még kicsit sajnáltam is mikor örömködve belépési bónuszt is kaptam , a szíves vendéglátást csak nem illik így viszonozni. Jött tehát a befizetés, ugyanarról a skrillről amiről tiltva lettem ugyanazzal a névvel, vajon engedi-e. Óvatos voltam tehát pár tízezernél nem dobtam fel többet, de engedte. Betárazva a fegyver nézzük hát elsül-e, az oddsokra kattintva a fogadószelvényen ér-e valamilyen meglepetés. Nem ért. Az eredeti oddsokon szépen bekönyvelte a fogadásokat, igaz a max tét nem volt valami magason, de nem is erre voltam kíváncsi. Fogadás elfogadva. Hát ilyen nincs gondoltam és mivel a felötltött összeg mind fel is ment tétnek maradtam az oldalon tájkozódni. Többnyire a frissítési rátát figyeltem, a feed időket néztem, meg persze a már beérkezett adatok rendszerátfuási idejét. Közben meg csak vártam, de sehol egy oddscsökkentés sehol egy korlát. Milyen meglepő a megtett meccseim pár perc alatt abban a formában nem voltak fogadhatók az enyhe overvalue miatt, egy 7% és egy 15%. Ki és becsekkolás után aztán már a megszokott alacsony oddsok vártak, így a korlátozó változtatások csak a következő bejelentkezéskor lépnek érvénybe. Ennek tudatában pedig ma este újra benézek hozzájuk immár bejelentkezve is maradva ameddig csak lehet. A nyereményt természetesen kifizették. :)
Tippster.Mike
Tippster.Mike hozzászólt a Re:Fogadószámla korlátozása. Miért? témához
2019 nov 22. 04:09
Idézetet írta: Knapp Dátum november 21, 2019, 23:02:38
Mivel a fogadószámla korlátozásának elkerülése a téma, így ebből kiindulva sajnos érdemes titokban tartani, ha egy jól fizető piacra és irodapárra bukkansz, ahol visszatérőek ezek a hibák, mert onnantól, hogy tömegek kezdenek pakolni ezekre a - többnyire - kicsi piacokra, nem csak a szorzók lesznek gyengébbek, hanem a korlátozást is kockáztatod.

Próbáltam nagyon nem kikotyogni itt semmit. Így is kaptam már egy halom üzit, na meg hideget-meleget. :)
Tippster.Mike
Tippster.Mike hozzászólt a Re:Fogadószámla korlátozása. Miért? témához
2019 nov 19. 13:19
Idézetet írta: Betman91 Dátum november 19, 2019, 13:07:10
Bet365-höz nekem is köthető egy baki a részükről. Volt egy ITF tenisz verseny így év vége fele, és én livestreamen néztem náluk magát a meccset, és arra lettem egyszer figyelmes, hogy én a streamen hamarabb látom azt, mint ahogy az oddsok változnának. Ezt azon a tornán bizonyos meccseken tudtam kihasználni és elég szép pénzt kitudtam belőle venni, bár utána mondanom sem kell kaptam egy időkorlátot és élőben már kell vagy 15-20 sec mire megtudok rakni valamit :D
Viszont belegondolva szerintem nem is maga az oldal hibázott, hanem a bíró nem írta be az eredményeket csak késve és így magához a fogadóoldalakhoz is később ment el az infó az eredményről.

Végeztek egy kutatást és a legtöbb megbundázott meccs éppen az ITF tornákon van.  Volt olyan torna ahol a mérkőzések több mint 25%-a manipulálva volt, sőt a teljes ITF égisze alatt futott mérkőzések esetében átlagban 10% feletti ez a szám. A kezdeti időkben pontosan azt használták ki, hogy a székbíró erdményrögzítése által frissültek a fogadóirodák oddsai és gyakran csak20-30sec késéssel írta azokat be lehetőséget adva a fogadásra.
Tippster.Mike
Tippster.Mike hozzászólt a Re:Fogadószámla korlátozása. Miért? témához
2019 nov 19. 10:02
Napi szinten több tucat van szerencsére ilyen. Egy nagyon jó példa pontosan a múlt hétről származik, amikor a feltett tétem 15-szörösét nyertem vissza egy irodától 3 nap alatt mire rájöttek hogy valami nem jó. Természetesen rendben kifizettek mindent. A legtöbbet pedig ahogy írtad az élő fogadásokon lehet kaszálni, de ott annyira gyorsan kell lereagálni a rengeteg iroda másodpercenkénti oddsváltozásait, hogy arra nem vállalkoztam. :)  A lehető leggyengébb napokon is, ami általában a péntek, szombat (hiszen ekkorra a piac teéljesen beáll és új események sem kerülnek már a programba) is napi szinten képes az ember 3-4-szer többet nyerni mint a feltett pénze.
Tippster.Mike
Tippster.Mike hozzászólt a Re:Fogadószámla korlátozása. Miért? témához
2019 nov 19. 00:42
Kértetek egy túlárazott oddsot a bet365-től. Holnapi mérkőzés. Referenciának a hajszálpontos Pinnacle oddsai mellette.
Tippster.Mike
Tippster.Mike hozzászólt a Re:Fogadószámla korlátozása. Miért? témához
2019 nov 18. 23:14
"Te a gyakorlatban kerestél ezzel pénzt?
Mert ebben igazából úgy van üzlet, hogy eladod a talált szorzókat és majd más kockáztatja a pénzét helyetted."   

Először is köszönöm szépen a végre értelmes, nem lekezelő és építő jellegű hozzászólásodat. Örülök azért hogy ha nem is a legjobban de sikerült kifejeznem magam azzal kapcsolatban hogy mivel is tengetem az időmet. Kezdeném sorban. Az utólagos törlés nem tudom hogy mennyire kivétel ez engem egyelőre még nem ért egyszer sem. Olyan már gyakrabban hogy érvénytelenítették a fogadást, de ha már a meccs kezdéséig ezt nem tették meg akkor érvényben maradt. Addig pedig olyan referenciairodát választok aminél van cashout. Ami a %-os hasznot illeti én magam kitaláltam erre egy nagyon jó kis rendszert amit elneveztem ABRO-nak (arb betting return outside). Ha esetleg érdekel szívesen elmagyarázom miről szól. A Betcris is azon kevés konszern egyike akik saját oddsképzéssel dolgoznak (csakúgy mint az etalon pinnacle), de sokat nem tudok a múltjukról. És igen kerestem pénzt illetve keresek, bár elsőre nekem is hihetetlen volt hogy ez így működőképes de igen. Nem a hajón meg a szigeteken pózoló szerencsejátékból meggazdagodott reklámarc vagyok nyilván és nincsenek luxusautóim meg villáim sem, de jövedelem kiegészítésnek vagy akár önálló megélhetésnek is megfelelő. Jelenleg ez a fő bevételi forrásom, de természetesen dolgozom is e mellett de a jövedelmem nagyobb része az ebből ered igen, hiszen ahogy fentebb is írtam például a licenszelt programoknak is ára van tehát ezek költségeit is ki kell valamiből termelni az pedig nyilvánvaló a nyereség. Amit végezetül írtál az amolyan vészmegoldás lenne sok esetben, de mivel van tapasztalatod nyilván tudod hogy ezeket ebben a formában nagyon nehéz lenne eladni, hiszen van hogy csak 1-2 percig élnek és én hiába mondom hogy akkor még annyi volt az odds ha a kedves fogadó csak kb egy óra múlva kapja meg az infót amikor régen tárgytalan. De amit felvetettél az elvileg működne igen, ha én lennék a játékos accountjával bejelentkezve az irodához és én tenném meg a téteket helyette. Ő meg csak kiutalná a saját skrilljére a pénz nekem meg a jutalékot, de ezzel a részével még érdemben nem foglalkoztam hiszen ha megosztom mással a nyereséget az nekem sem érdekem. Oké hogy az ő pénzével játszok, de időben ugyanannyi munka lenne mintha az enyémmel tenném és így mégis kevesebb profittal dolgozom hiszen a nyeremény egy része a tulajhoz vándorolna. Akkor már inkább a saját kasszámat növelem és mivel ha a kockázat megkívánja arbolok tehát ergó nem nagyon van veszteségem benne. A profit oldal meg nyilván nem 5-6% tehát simán ellensúlyozza még azt is ha adott esetben nem fizetnek ki, bár ilyen sem volt. Ami a számlámon volt mindig kiutalták, de lehet eddig csak szerencsém volt.
Egyébként rengeteg blogot és ismertetőt írtam ebben a témában és folyamatosan próbálom javítani, hatékonyabbá tenni az egész folyamatot, sokszor még angol nyelvű oldalakon sem találtam forrást egyes esetekre és persze nagyon sokat igyekeztem tanulni is hiszen a fogadási piac napról-napra változik és ezen változásokat kutya kötelessége követni annak aki ezzel foglalkozik és itt nem csupán arról van szó hogy arbol valaki. Sőt lényegében nem arról, csak hát a photshop meg a parasztvakítás reakciók nyilván arra utalnak hogy amivel szemben az ember bizalmatlan azt inkább elutasítja. De én nem szeretnék meggyőzni sem senkit, vagy azt sem hogy elhigyjék ez ténylegesen jelentős hasznot tud generálni. Nekem már az elegendő hogy ezt leírtam, aki pedig papír alapon, tippmixel kötésben játszik vagy egy irodánál van évek óta és elégedett az ne is változtasson rajta. Nyilván én is igy játszottam hosszú évekig most pedig nekem senki sem fizet azért hogy most bárkit meggyőzzek a saját igazával szemben hogy az a jó amit ő csinál vagy az amit én vagy éppen xy. :)
Tippster.Mike
Tippster.Mike hozzászólt a Re:Fogadószámla korlátozása. Miért? témához
2019 nov 18. 20:00
Igaza van azoknak akiket mindez nem érdekel, én nem szerettem volna senki idejét rabolni. Úgy gondolom a témával kapcsolatban írtam, nem bántottam senkit. Akiknek kérdése vagy észrevétele, javaslata van írjon üzenetet nagyon szívesen válaszolok mindenkinek, úgy gondolom hogy attól mert valami egyesek számára érdektelen, vagy kevésbé érthető valóban nincs helye a fórumban, akiknek pedig felkeltette az érdeklődését, nagyon szívesen elmagyarázom miről van itt szó. Sziasztok és mégegyszer elnézést kérek akiknek kellemetlenséget okoztam.

Reklám törölve (Admin).
Tippster.Mike
Tippster.Mike hozzászólt a Re:Fogadószámla korlátozása. Miért? témához
2019 nov 18. 19:31
Idézetet írta: MessiÁs Dátum november 18, 2019, 19:22:56
Mennyi lenne az ara hogy egy egy tippet idoben megossz velem is?

Megosztom én ingyen is max mire odakattintasz nem lesz fogadható. Melyik irodáknál van accod?
Tippster.Mike
Tippster.Mike hozzászólt a Re:Fogadószámla korlátozása. Miért? témához
2019 nov 18. 19:01
Idézetet írta: Milan Dátum november 18, 2019, 19:00:02
Kár, pedig biztos akadna egy pár vevő rá.

Ezen egyébként tényleg megdöbbentem hogy ez ekkora szenzáció volt most itt.  Évek óta létező dolog ez már és nagyon sokan nagyon sok pénzt forgattak így már meg. Tényleg ennyire újszerűnek tűnik?
Tippster.Mike
Tippster.Mike hozzászólt a Re:Fogadószámla korlátozása. Miért? témához
2019 nov 18. 18:56
Idézetet írta: Milan Dátum november 18, 2019, 18:51:01
Az rendben van, viszont én a ti továbbfejlesztésetekre kérdeztem, hogy mennyibe kerül és hogy csoportosan vásárolható-e?
Vagy az csak a tiétek és nem adjátok tovább?


Ezt mi azzal a licenszel és keretrendszerrel használjuk amivel vásároltuk, ergó nem tudjuk eladni.
Tippster.Mike
Tippster.Mike hozzászólt a Re:Fogadószámla korlátozása. Miért? témához
2019 nov 18. 18:26
Idézetet írta: Milan Dátum november 18, 2019, 18:16:53
Megvásárolhatjuk csoportosan? Arra értem, hogy kifizetjük a havi díjat, s használhatja több személy?

Jaj nem, én sem fejlesztő sem készítő nem vagyok ilyen szinten ezekhez nem értek azért. Mi is csak használjuk, de kicsit személyre tudtuk szabni. A neten szerintem találsz róla elég jó leírásokat. Így keress rá hogy : oddsfeed, vagy API feeder.

Röviden a lényege annyi egyébként hogy minden weblapnak van egy kódolot formátuma. XML JSON vagy bináris. Ezeket az adatokat a fogadóirodákról a rendszer valós időben összegyűjti, értékeli (itt ugye a látható tartalom van ebben a formában) és bizonyos elvek szerint szelektálja. Ez itt ugye az hogy ha egyezőséget talál (pl csapatnevek esetében) akkor a hozzájuk tartozó oddsokat összeveti és ha azok a többi oldal adataihoz képest meghatározott pozíciókban és értékben eltérést mutatnak szelektálja. Sajnos ebben rengeteg hiba lehet és mivel ezek az "oddshibák" csak rövid ideig élnek ezért mi a lehető leggyorsabban megnézzük és összehasonlítjuk ezeket hogy ténylegesen megfelelnek-e a feltételeknek, fogadhatóak-e stb. De mondom nagyon jó leírásokat találsz róla neten nem akarom egyiket vagy másikat ajánlani. Vannak különböző arb applikációk de azok nem sokat érnek és borzalmasan lassan dolgozzák fel az adatokat többynire hibásan és még drágák is.

Az hogy melyik irodával szemben mekkora az előnyünk az attól függ hogy saját oddsképzése van, vagy sem illetve ha nem akkor honnan feedelik ők az oddsaikat. Bár ezekben az esetekben ameddig ez utóbbi nem történik meg opening line-on ugyanúgy verhetőek. Az előny kb 2-80% irodától függően.

A felhasználó összes hozzászólása