Játékok, melyekben Lakatos02 szerepelt

Tippjáték
Lakatos02 közösségi adatai

Lakatos02 statisztikái

-100 %

ROI

1

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
2
Teljes játékidő - Mérkőzés
Manchester United - Chelsea
Foci / Anglia - Premier Liga
3.70
2019 aug 11. 13:38 Tippjáték
Torrero17 hozzászólt
2008 márc 31. 23:33
Ha minden igaz akkor Én nyertem :great:!
Vagy nem?? :atv:
András hozzászólt
2008 márc 31. 16:53
Vasas-Ujpest

tipp:félidö/végerdmény X/X
odds:5.15
f.iroda:[ex]expekt[/ex]

Indoklás:
Fövárosi rangadó melyen a két csapat nem fog birni egymással,mindkét csapatnak fontos lenne a 3 bajnoki pont ,föleg az ujpestieknek mert még versenyben maradhatnak a bajnoki cim megnyeréséért.De én ugyérzem nem birnak majd egymással az elsö  félidöben sem hiszem hogy valamely gárda döntésre vinné a mérközést,nem azok a csapatok amelyekre jellemzö na meg az ilyen rangadokra igen csak a pontosztozkodás ilik.A második félidöben sem lesz nagy túl hajtás az is lehet hogy még gól sem lesz a találkozon,de ha lesz is akkor csak a másod játékrészben alkul ki és szerintem ha mindkétfél betalálna akkor is pontosztozkodás lesz a vége.


Eredmény: Félidő X/Vége 2    :noway:
-1 pont
András hozzászólt
2008 márc 30. 09:06
Kaposvár-DVSC

tipp: félidö/végeredmény  2/2
odds: 3.35
f.iroda: [ex]Expekt[/ex]

Indoklás:

Bebrecen csapatának létszükség a három pont,ha most nemzárkozikfel az Mtk és a Györ mögé nehezen maradt versenyben a Bajnokság megnyerésébben folyó harcban.Én véleményem szerint ma biztosra utazik a Debrecen és már az elsöfélidöben döntésre viheti a dolgot.Most a kaposvári csapat az elmúlt három mérközésén mindössze egy pontra volt képpes kissé hullámvölyben a csapat a mostani formájukat nézük,igy tényleg nem igazán lenne meglepetés ha egy kisebb fajta zakóba belefutnának.Debrecen csapata minden poszton erösebb játékosok alkotják ,minnél elödd döntésre viszik a mérközést ,eredményeségben nincsenek gondjaik igy biztos lesz a sikerük.


Eredmény: Félidő 1/Vége x    :noway:
-1 pont
toliga1986 hozzászólt
2008 márc 29. 17:29
Idézetet írta: Latzka Dátum március 28, 2008, 21:45:26
Vasas - Ujpest FC


Tipp: 2
Odds: 1,91
Fogadóiroda: bet365

A 10. helyezett Vasas fogadja a 4. Újpestet. (4es holtverseny van) Mindkét csapat tele van sérültekkel, így kérdéses, milyen összeállítású tizenegyeket láthat majd a közönség.  A lilák egyértelműen a bajnoki címre hajtanak, és már a hullámvölgyükből is kezdenek kilábalni. (Kíváncsi leszek lesz-e Urbányi takarodj :D) A Vasas óriási pofont kapott a kupában, kiejtette őket a Szentes Lázár edzette Integrál-DAC. Szégyen! Most sem vár szerintem sok siker a Vasasra, az Újpest folytatni fogja a menetelését. A Honvéd mai botlása tovább kell, hogy motiválja őket. Sok gólos meccsen vendég sikert tippelek.
A sok góllal egyetértek, de azzal nem, hogy az Újpest fog nyerni. Ez egy nehéz meccs bármi előfordulhat rajta. Aki a biztosra akar menni azaz over 2.5re tegyen csak!! GL
Szigo hozzászólt
2008 márc 29. 14:40
Nyíregyháza – Paks

Tipp: X
Odds: 3.45
Fogadóiroda: [ex]expekt[/ex]

A hazaiak igazi középcsapat, míg a vendégek a táblázat 14. helyén állnak. Mivel a Siófokkal azonos pontszámmal rendelkeznek, így ha ma legalább 1 pontot szereznek és a Balaton partiak pedig pont nélkül távoznak a Hungária körútról (amire igen nagy esély van), helyet cserélnek a tabellán.

A Nyíregyháza múlt héten kikapott Székesfehérváron (1-2), engem meglepett, hogy egyáltalán gólt tudtak szerezni. Ha idegenben képesek Révész Attila menedzser fiai ilyen játékra, akkor otthon, a hazai szurkolótábor előtt még jobban játszhatnak. Sérültjük Zabos és Hegedüs T., míg Minczér eltiltott. Hír a csapat tájékáról, hogy Filip Lazareanu-val sikerült megegyeznie a klubnak, így már három kapus verseng a csapatba kerülésért.

A Paks hétvégén megverte a Vasast (3-0), előtte kikapott a Honvédtól (1-2). Az ezelőtti meccseken pedig három döntetlen volt a mérlegük. Gellei Imre edzőnek a legjobb csapat áll rendelkezésre, egyedül Csehi sérült. Kezd összerázódni a játékuk, a régi Dunaferr-es játékosok még mindig érzik egymást.

A két csapat még nem játszott egymással az élvonalban ilyen pályaválasztással, ősszel a Paks 3-0-ra győzött a Nyíregyháza ellen.

Véleményem szerint ez egy döntetlen-szagú meccs, a Paks jobb formában van, de otthon a Nyíregyháza bárkitől pontot tud szerezni. Így azt mondom, a végén igazságos osztozkodás lesz.


Eredmény: 1-2    :noway:
-1 pont

Nézz be a fogadásnaplóba