Játékok, melyekben dgergely szerepelt

Tippjáték SPF Totó
dgergely közösségi adatai

dgergely statisztikái

-100 %

ROI

1

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
1X
Dupla esély - Dupla esély
Katar - Ecuador
Foci / Világbajnokság 2022
1.61
2022 nov 19. 18:58 Tippjáték
dgergely hozzászólt a Re:22bet témához
2024 febr 10. 20:05
Köszi a választ. Láttam ezt az e-mail címet a súgóban. Sajnos erre sem reagálnak. Mindegy, azért az ügy nem kulcsfontosságú, de a lelkem megnyugodna ha sikerülne :)
dgergely hozzászólt a Re:22bet témához
2024 febr 10. 02:24
Hello. Hogyan tudom kitiltani magam ettől az irodától? Én a menüben ilyet nem látok. Írtam nekik e-mailt, arra semmilyen módon nem reagálnak.
Ki szeretném zárni az életemből azt a lehetőséget, hogy ide valaha is gyenge pillanatomban befizessek. Köszi.
dgergely hozzászólt a Re:PinnacleSports Infó témához
2024 febr 6. 16:21
Revolut bankkártya ki és befizetésre egyaránt (mastercard).
dgergely hozzászólt a Re:Szerencsejáték piac Magyarországon témához
2023 dec 3. 14:04
Arra van valamilyen indoklás, észérv, hogy mi az oka annak, hogy némelyik kisebb-nagyobb iroda nem enged magyarokat regisztrálni, de meglévő régebbi regisztrációval enged játszani? Ezzel más megítélés alá esnek? A blokkolást nagyobb eséllyel kerülik el? Viszont akik "kivonultak" akkor miért nem ezt a megoldást választották? Tényleg csak érdekel nagyvonalakban.
dgergely hozzászólt a Re:Maradj talpon a 2022-es foci-vb-n! témához
2022 nov 19. 18:45
1.

Esemény: katar-ecuador
Tipp: 1x (kétesély)
Odds: 1,53
Iroda: bet365
dgergely hozzászólt a Re:Unibet Infó témához
2021 márc 22. 15:44
Köszi. Ezekszerint amikor az Unibet vált akkor mindig ez a középárfolyam játszik befizetésnél meg kifizetésnél is. Nem voltam képben ezügyben, nekem ez így megfelelő, a Muchbettert meg fel tudom tölteni más EUR számláról, szóval így nincs bajom :) Hát mondjuk én azt gondoltam egy pénznem változtatást azért meg tudnak oldani, de ja legalább javasolt helyette mást ez lehet piros pont :P
dgergely hozzászólt a Re:Unibet Infó témához
2021 márc 22. 13:59
Help, infót kérnék :cya: valaki tudná nekem csekkolni hogy HUF Unibet számláról EUR Muchbetter kifizetésre milyen összeget ír? Tehát kifizetésnél a mostani árfolyam érdekelne. Nincs lóvé a számlámon így nem tudom megnézni.

Ügyfélszolgálatra írtam, hogy szeretném a számlám pénznemét megváltoztatni, meg is indokoltam hogy miért (befizetési lehetőségek változtatása a részükről.) Válasz: Nagyon sajnálom, de ezt biztonsági osztályunk nem tudja engedélyezni Önnek, a fporint számláját tudja használni csak is a jövőben. ellenben hadd hívjam fel a figyelmét a Revolut rendszerére. mely megoldást jelenthet Önnek eme kellemetlen helyzetben. No comment. ::)

Viszont ha ugyanolyan árolyamon történik a be- és kifizetés, akkor lényegében nincs jelentősége az eltérő pénznemnek úgy gondolom.
Eddig kimaradtam az ilyen pénznem váltogatásokból, ezért járnék ennek most utána és kérek segítséget.
Köszi. :ok:
dgergely hozzászólt a Re:William Hill Infó témához
2020 dec 31. 03:59
Hello! Előző oldalon írtam én is hasonlót. Engem engedett rakni, de nevetséges téttel... Nem nagyon értem én sem, de kerestem más bukit, nem firtattam az okát.
dgergely hozzászólt a Re:Neteller témához
2020 nov 8. 13:17
Hali! Próbáltam visszaolvasni sokat, de 1-2 kérdés megválaszolatlanul maradt bennem.

- Neteller MasterCard POS terminálon való használatánál (bankkártyával való fizetés magyar boltban HUF-ban) van bármilyen tranzakciós / átváltási költség? Illetve milyen árfolyamon történik a váltás, Neteller saját árfolyam?

- Úgy látom, hogy Neteller MasterCardot nem lehet HUF pénznemben igényelni. Ez alapján (a tranzakciós és átváltási költségek miatt) a legideálisabb az a helyzet, hogy EUR alapú a fogadóirodás számla, a Neteller számla és a Neteller MasterCard is?

Köszi.
dgergely hozzászólt a Re:Paysafecard témához
2020 nov 2. 19:41
Idézetet írta: tevagyaz19 Dátum október 20, 2020, 11:09:34
50euros paysafecardomat, eladnam 14ezer forintért, neteller, skrill, magyar szamlaszamra utalas formajaban. Privat ha erdekel valakit!
Gondolom te is úgy jártál ahogy én?! ???

A dolog ott kezdődik, hogy munkámból adódóan autóval jövök-megyek külföldön. Ma vettem egy német Shell kúton 100 EUR paysafecardot gond nélkül. A gubanc ott kezdődött amikor fel akartam tölteni. Próbáltam bet365, unibet, sportingbull, mindhárom azt írta hogy ezzel a pinnel csak mypaysafecardon keresztül tudok befizetni. Na mondom semmi baj feltöltöm oda, majd onnan az irodához. Na meg is próbáltam, de a mypaysafecard meg azt írja, hogy nem abban az országban vásároltam, ahova a regisztrációm szól, így oda sem tudom feltölteni. Patthelyzet. Ezt elmeséltem a telefonon az ügyfélszolgálatnak, azt mondta olyan lehetőségem van, hogy forintosítják, küldjem el e-mailben a teljes paysafecard blokkot, úgy hogy minden olvasható legyen. Itt tartunk most, a forintosítást várom.

Egyébként már kb. fél éve is szembesültem hasonló problémával, annyi volt a különbség, hogy akkor a bet365 nem engedte a feltöltést, de az unibet viszont igen. Ma már egyik sem.

Egyébként annyi nem világos számomra, hogy a fogadóirodáknak az eltérő pénznem lett a bajuk (számláim Ft alapúak) vagy nekik is a külföldi vétellel van gondjuk?! :(

Gondoltam megosztom, hátha valaki tud plusz infót, vagy az enyémmel előrébb lesz a jövőre nézve.
dgergely hozzászólt a Re:William Hill Infó témához
2020 febr 7. 17:35
Ez komoly???  ??? 11 EUR-t szerettem volna felrakni erre a hárnas kötésre. Nem vagyok korlátozva, 1 év alatt 3-szor fizettem be kb 30 Eurót, és soha nem kértem kifizetést. Azonosítva is vagyok..
:cya:
dgergely hozzászólt a Re:Befizetés/Kifizetés Infó témához
2020 febr 4. 17:47
A K&H-nál is kevesebbet kapok a vártnál, de csak 1-200 forinttal. Viszont mástól olyat hallottam, hogy beérkező devizánál pl. fix pár ezer forint tranzakciós díj van és emellett még rosszul is váltják.
dgergely hozzászólt a Re:Befizetés/Kifizetés Infó témához
2020 febr 4. 17:36
Sziasztok. Jelenleg K&H-s vagyok, ami megnehezíti a befizetést az irodákhoz. Tudom van megoldás: paysafe, netes pénztárcák stb... :)

Viszont egy olyan kérdésem lenne, hogy ma magyarországon melyik a legoptimálisabb bank, bankszámla és bankkártya fogadás céljából?
Probléma nélküli bankkártyás befizetés, bankszámlára vagy bankkártyára kifizetés (eltérő pénznemekben, tehát ne legyen külön váltási tranzakciós költség), emellett alacsony fenntartási költségű (ne havi több ezer Ft legyen). Ezek a fő szempontok, emellé semmiféle hókuszpókuszra nincs szükségem. :P (OTP kizárva.)

Köszönöm a segítséget. ;)
dgergely hozzászólt a Re:Paysafecard témához
2020 febr 4. 17:14
Hali. Egyértelmű kérdéseim lennének, visszaolvasva és visszakeresve biztos választ nem találtam. :-*

Be tudok fizetni HUF számlás fogadóirodához EUR címletes paysafe carddal? És EUR számlára HUF paysafe-fel? Ilyenkor milyen átváltás valósul meg, lehúzós nagyon, vagy ahogy a fogadóiroda váltja?

Ezen belül több alkérdés is adódik, de ha erre igen a válasz akkor gondolom nem okoz gondot az eltérő pénznem, legyen az HUF, EUR, GBP, DKK vagy bármi.

Köszi :cya: :)
dgergely hozzászólt a Re:Bet365 Infó témához
2020 jan 3. 10:50
Idézetet írta: hilles Dátum december 31, 2019, 11:53:29
amit eddig kifizettem az egyelőre a zárolt tételek között van a bankszámlán már egy ideje és nem történik semmi látható változás. vmi ötlet, hogy miért?
Melyik banknál vagy egyébként? Magyarul a bankod megkapta az átutalást de valamiért nem felhasználható?

A felhasználó összes hozzászólása