Az AstroPay egy globális virtuális pénztárca, amely lehetőséget biztosít a felhasználóknak különböző fizetésekre, pénzküldésre és -fogadásra. Az alkalmazás ezenkívül virtuális és fizikai betéti kártyákat, peer-to-peer pénzátutalásokat és még sok mást kínál.

Továbbá olyan feltöltési lehetőségeket tartalmaz mint a Google Pay, ApplePay, Visa és Mastercard. Az AstroPay 2009-ben indult el a brazil piacon, és azóta szolgáltatásait Latin-Amerika, Európa, Ázsia, Afrika és az Egyesült Királyság területeire is kiterjesztette. A digitális pénztárca funkciói közé 2023-tól hűségprogramok, betéti kártyák és kriptoajánlatok is tartoznak.

A cég hatalmasat dobbantott a piacon, mivel az általa kiadott kártya használható fogadási tranzakciókhoz is. Ha nincs betéti vagy hitelkártyád vagy akár ezeket nem használhatod befizetések és kifizetések lebonyolítására, vagy egyszerűen csak nem szeretnéd erre használni, akkor az AstroPay kártya segítségedre lehet.

Ugyanakkor az alkalmazásban kalandozva könnyen észrevehető, hogy hatalmas hangsúly van fektetve a sporteseményekre, sportéletre és sportközösségekre, ezért remekül passzol egy sportfogadó életstílusához és ízléséhez.

AstroPayt elfogadó bukmékerek

Bet365
Útmutató Fogadás Útmutató
Unibet
20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás Útmutató Fogadás Útmutató
20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás
PokerStars
100%-os kezdőbónusz akár 600 dollár értékben Útmutató Fogadás Útmutató
100%-os kezdőbónusz akár 600 dollár értékben

Az AstroPay alkalmazás letöltése és számla létrehozása

Az alábbiakban láthatod, hogy milyen lépéseket kell követned egy sikeres és helyes AstroPay-számlanyitáshoz:

  • Töltsd le az AstroPay alkalmazást (letöltheted a Google Play Store-ból, ha Androidos telefont használsz, vagy az Apple App Store-ból, ha iPhone-felhasználó vagy)
1 astropay
  • Add meg a telefonszámod (nagyon fontos, hogy helyesen add meg, enélkül nem tudsz továbblépni)
2 astropay
  • Kapsz egy 6 számjegyű kódot, ezt írd be az üres mezőkbe
  • Hozz létre egy minimum 6 karakterből álló jelszót
  • Ezután amennyiben van arcfelismerő lehetőség a telefonodon, megengedheted az alkalmazásnak, hogy ezt használja a megadott jelszó helyett
  • A következő lépésben az adataid kell megadnod: keresztnév, név, email cím
3 astropay adatok
  • Az email címed megadása után rögtön kapsz egy emailt, amelynek segítségével igazolnod kell annak valódiságát
  • Ezután máris kérheted az AstroPay kártyád vagy továbbléphetsz a Skip lehetőséggel
4 astropay kártya vagy skip
  • Amennyiben továbbléptél, az App lehetőségeit elemezheted, közöttük a következőket: pénzfeltöltés, pénzváltás, kártyák
5 astropay pénzfeltöltés, pénzváltás stb
  • A Fan’s Corner résznél összeállíthatsz egy listát a kedvenc csapataidból és ligáidból, ezután az alkalmazáson belül figyelheted a kedvenceid meccseinek időpontját, és a szezon alakulását
6 astropay fans corner

A regisztrációt követően fiókod automatikusan az alap vagy standard szintről indul. Az AstroPay kártya további előnyeinek kihasználásához a felhasználóknak néhány extra tevékenységet kell végezniük, például többet kell költeniük az AstroPay kártya által, valamint igazolniuk kell személyazonosságukat és e-mail azonosítójukat. Ez segít az AstroPay hűségprogram szintlépésében és az extra előnyök megszerzésében.

Az AstroPay nem fog felszámítani összegeket egy számla megnyitásáért vagy fenntartásáért. Ez önmagában is nagy előny, mivel nem kell havi vagy éves díjat fizetned. A nemzetközi fizetések vagy más országbeli AstroPay-felhasználóknak küldött összegekért viszont díjakat számolnak fel. Ha te vagy az, aki egy másik országból származó felhasználótól fogad összeget, akkor szintén díjat kell fizetned a tranzakcióért.

Amúgy az AstroPay számláról történő pénzfelvétel és a bankszámlára történő átutalás szintén ingyenes.

Bankkártya igénylése

Az applikációban a pénz hozzáadás gomb alatt (Add money) egy sor lehetőséget találsz, amelyeket jobbra-balra lehet tologatni. A sor legvégén található a Cards, azaz Kártyák opció.

7 astropay bankkártya igénylése

Erre kattintva elemezheted milyen kártya típusok léteznek és számodra melyik lenne a legmegfelelőbb. Mindhárom kártya virtuális, így szállítási díjat nem kell fizetned. Ezeket a kártyákat azonnal megszerezheted és biztonságot nyújtanak online tevékenységeid esetében, viszont készítsd elő a személyid, mivel a kártya igényléséhez szükséged lesz erre.

11 astropay kártya személyi ellenőrzés

Ugyanakkor a Revoluthoz hasonlóan az alkalmazás kér majd egy rövid videót az arcodról is, ettől ebben az esetben sem kell megijedni, ugyanis a saját biztonságod érdekében van ez a lépés bevezetve.

A virtuális kártya pont úgy működik mint a Standard fizikai társa, csak természetesen sokkal nehezebb elveszíteni, mivel a telefonodban található. Hozzáadható az Apple Pay-hez, Garmin Pay-hez és a Google Pay-hez egyaránt.

Az AstroPaynek jelenleg szerződése van a Wolverhampton és a Tottenham Premier League-es focicsapatokkal, szponzorként tevékenykedik, ezért az első két kártya amit itt találsz az ők színeiben pompázik.

Wolves virtuális kártya

8 astropay wolves kártya

Ez egy sima virtuális Visa kártya, amelyet feltölthetsz egy neked tetsző összeggel. Ugyanakkor a Wolves-al kötött szerződés következtében jelenleg a következő bónuszok járnak:

  • 20% cashback amennyiben a Wolves hivatalos boltjában vásárolsz
  • Jegyeket nyerhetsz a csapat mérkőzéseire a Molineux Stadionba
  • A csapattal kapcsolatos ajándékokat nyerhetsz

Spurs virtuális kártya

9 astropay spurs kártya

Ez is egy sima virtuális Visa kártya, amelyet feltölthetsz egy neked tetsző összeggel. Ugyanakkor a Spurs-el kötött szerződés következtében jelenleg a következő bónuszok járnak:

  • 20% cashback amennyiben a Spurs hivatalos boltjában vásárolsz
  • F1 elsőbbségi hozzáférés

Flex virtuális kártya

10 astropay flex kártya

A Flex virtuális Visa kártya nincs összekötve egyetlen csapattal vagy sportfenoménnel sem. Ugyanakkor magyarországi felhasználók számára valószínűleg ez a legmegfelelőbb lehetőség, tekintve hogy az előbbi kettő meglehetősen helyhez kötött promóciókat tartalmaz.

Hogyan használható az AstroPay kártya sportfogadásra?

Ahogy a cikkben korábban már említettük, nincs szükséged bankszámlára ahhoz, hogy az AstroPay-nél használható számlád és kártyád legyen. 

Miután létrehoztál egy fiókot az AstroPay-nél, egyből használhatod. A bet365 és az Unibet is bevezette ezt a lehetőséget a sportfogadók számára. Ha már regisztráltál a bukmékernél és az AstroPay számlád is készen áll, a Befizetés részlegnél kattints az AstroPayre, mint alapértelmezett fizetési módra, majd add meg a befizetni kívánt összeget.

A felhasználók többféle módszerrel is feltölthetik az AstroPay számlájukat, majd a pénzt gyorsan átutalhatják az online irodánál található számlájukra. Manapság még az is lehetséges, hogy kriptopénzzel tölts fel egy AstroPay számlát, ami további bizonyítéka annak, hogy ez az online fizetési módszer rendkívül rugalmas.

Hogyan használható az AstroPay a Bet365-nél?

Az AstroPayen keresztül történő befizetés gyors és egyszerű. A bet365 nem számít fel tranzakciós díjat az ezen keresztül történő befizetésekért (a kifizetésnél sem), és a pénzösszegek feldolgozása azonnal megtörténik.

A következő lépések betartásával fizethetsz be a bet365 számládra AstroPay kártya vagy e-pénztárca használatával:

  • Jelentkezz be a fiókodba, és kattints a "Befizetés" gombra.
  • Ezután megjelenik a befizetési módok listája, válaszd ki közülük az "AstroPay"-t.
  • Megjelenik az AstroPay fizetési portál, ahol ki kell választanod az AstroPay kártyát vagy az AstroPay ePénztárcát.
  • A befizetés folyamata kissé eltérő a két lehetőség esetében. Az alábbi lépéseket mindkét fizetési módhoz megtekintheted:
  • Ha az AstroPay kártyát használod a befizetéshez, válaszd ki a kártya opciót, és erősítsd meg a befizetést. A bet365 számlán szereplő regisztrált névnek meg kell egyeznie az AstroPay kártyán szereplő névvel.
  • Ha az AstroPay e-pénztárcát használod, akkor néhány extra lépést kell végrehajtanod. Ezek a következők:
    - Először is be kell jelentkezned az ePénztárcádba a regisztrált telefonszámod és az egyszeri aktiváló kód megadásával.
    - Miután bejelentkeztél az AstroPay e-pénztárcádba, befizethetsz akár a pénztárcád egyenlegén keresztül, akár más fizetési módok segítségével, például Visa, Mastercard vagy Trustly segítségével.
    - A befizetés befejezése után az egyenleg azonnal megjelenik a bet365 számládon, amint az összeg átutalásra kerül az ePénztárcádról/kártyádról.

Biztonságos az AstroPay használata sportfogadás esetén?

Az AstroPay rendkívül kényelmes befizetési mód az olyan irodák esetében, mint a bet365 vagy Unibet. A kényelem mellett az AstroPay biztonságos is. A pénzeszközeid sértetlenül maradnak a pénztárcádban vagy a kártyádon és a felhasználói adatok, amelyek magukban foglalják a banki adatokat, a telefonszámot, a nevet és a születési dátumot, biztonságban maradnak, és nem kerülnek megosztásra harmadik féllel.

Milyen előnyökkel rendelkezik az AstroPay?

  • Felhasználóbarát felület
  • Biztonságos fizetési mód
  • Gyors és azonnali fizetés
  • Költségvetés és kiadások ellenőrzése
  • Sportfogadó közösség előtérbe helyezése
  • Ingyenes kártyaigénylés
  • Ingyenes mobilalkalmazás
  • Számos pénznemben elérhető (forintban is)
  • Attól függően milyen klubokkal és csapatokkal köt szerződést, lehetőség van cashbackekre és nyereményekre

Milyen potenciális hátrányai vannak?

  • Az applikáció valamint a weboldal csak angol nyelven elérhető, az ügyfélszolgálattal együtt

Alapvetően úgy gondoljuk, hogy ha olyan online fizetési szolgáltatást és e-pénztárcát keresel, amely könnyen használható, akkor érdemes fontolóra venni az AstroPayt. Olyan felhasználóbarát alkalmazással és weboldallal rendelkezik, amelynek használata még a kezdőknek sem okoz nehézséget, amennyiben rendelkezésedre áll egy minimális angol tudás. 

Ami az ügyfélszolgálatot illeti, lehet, hogy nincs telefonszámuk vagy élő chat funkciójuk, de eléggé gyorsan válaszolnak e-mailben, viszont amint már erről is beszéltünk már korábban - a kommunikáció itt is angol nyelven történik.


Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

  • Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet útmutató
Unibet regisztráció
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljesen! BeGambleAware.org
hirdetés

Előzetesek