Az a furcsa helyzet áll fenn, hogy a spanyol bajnokságban az előző fordulóban Betis - Sevilla és Sociedad - Valencia mérkőzések után, most Valencia - Betis és Sevilla - Sociedad találkozókat rendeznek. 

2022 nov 9. 19:00 Közvetítés: UnibetBet365

Érvényesítenék a papírformát

A Valencia - Betis mérkőzés kapcsán írtunk bővebben, hogy mik történtek a hétvégi meccseken, mennyire kaotikus volt a sevillai városi rangadó, ahogyan arra is kitértünk, miért nem tudott a Valencia nyerni Baszkföldön. Most az a Sevilla fogadja a Sociedadot, amely megúszta a Betis elleni vereséget. Volt 10 rossz percük, amin majdnem elment a meccs, majd megköszönhették a riválisnak, hogy tálcán kínálta az egyenlítést, sőt, még a győzelmet is. 

Az, hogy derbit végül a Sevilla nem tudta megnyerni, azt csak maguknak köszönhették, de összességében örülhetnek az egyetlen pontnak is. Akkor tudtak csak jól játszani, amikor a Betis védelme hibázott, vagy Gudelj meg nem eresztett egy hatalmas nagy lövést. Igazán kidolgozott helyzetük nem volt, továbbra is akadozik a támadójáték. Sampaoli megpróbált segíteni, de ezen a csapaton nem lehet, mert nyáron pont a legfontosabb játékosok távoztak, szerkezeti problémáik vannak.  

A Sociedad is csak magának köszönheti, hogy nem tudta megnyerni a Valencia elleni mérkőzést. Buta szabálytalanság, ha az nincsen, valószínűleg három ponttal gazdagodnak. És ez a különbség a két klub között jelenleg: a Sociedad emberhátrányba is majdnem megnyerte a meccset, míg a Sevilla emberelőnyben is alig tudott egyenlíteni. Az pedig mindent elmond a Sevilláról, hogy a legveszélyesebb játékosuk - mindkét kapura -, a középhátvéd volt. 

A Sociedadnak legalább vannak alternatívái, hiszen fel lehet ívelni Sorlothra, távoli lövésekkel próbálkozhatnak, szóval jóval veszélyesebbek az ellenfél kapujára, mint a Sevilla. Arra pedig nem apellálhat Sampaoli csapata, hogy minden meccsen kiállítanak majd egy játékost az ellenféltől, aztán így majd pontokat tudnak szerezni. Valószínűleg ebben a Sevillában jelenleg ennyi van, mi pedig ezt megpróbáljuk kihasználni, vendég DNB ajándéknak tűnik 2.00 feletti szorzón, látva a Sevilla tehetetlen játékát. Ha a Sociedad képes azt hozni, mint a Valencia ellen hazai pályán az első 15 percben, nagy gond nem lehet. 

  • Sevilla - Real Sociedad tipp

    Sociedad DNB-vel
    Unibet
    2.02

100% befizetési bónusz akár 300 RON-ig + 200 ingyenes pörgetés

Az új Unibet játékosok akár egy 300 RON értékű befizetési bónuszban, valamint 200 ingyenes pörgetésben is részesülhetnek.

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés