Euroliga: Döntőnek beillő mérkőzés

Nagy Bence
2019 febr 7. 23:40
Szólj hozzá!

Kosárlabda real madrid Euroliga CSKA Moscow

A végső győzelemre is esélyes gárdák közül három lép pályára péntek este, közülük kettő egymás ellen. Mire mennek a spanyolok Moszkvában? Képes a Panathinaikos megnehezíteni a Fenerbahce dolgát?

CSKA Moscow - Real Madrid

Közel sem olyan meggyőző a két klub teljesítménye, mint ahogyan arra számítani lehetett. Bajban lehetnek a vendégek, mert Sergio Llull sérülés miatt nem utazott el Moszkvába, rá nagy szükség lenne periméteren Nando de Colóval szemben. A hazaiaknál Kurbanov nem léphet pályára, aki a Barcelona ellen nagyban hozzájárult a végső sikerhez. Sergio Rodriguez egykori klubja ellen lép pályára, formája fordulóról fordulóra javul, ez bizakodásra adhat okot a hazaiak szempontjából. 

Nikita Kurbanov (Fotó: Bukharev Oleg / Shutterstock.com)

A CSKA sikerhez az kell, hogy ők diktálják a tempót, ne hagyják futni a spanyolokat, gyorsindításaikat minimalizálniuk kell. Szoros mérkőzésre van kilátás, mivel mindkét csapat hasonló stílusban kosárlabdázik, dobási hatékonyság mellett a palánk alatti területek lezárása dönthet. Ebben a spanyolok jobbak, lepattanók terén is az élen járnak, hiányzójuk sincsen a magasemberek között. Az ilyen dobógépek csatájában sok pont várható, de akkor érték nincsen egy 170 pont körüli overben, mert a CSKA is képes fegyelmezett védekezésre, idén már 70 pont környékén tartotta a Bayern - Barcelona - Olympiakos hármast. A vendég hendi csábítóbb lehet (+7,5 pont 1.66). 

Fenerbahce - Panathinaikos

Mindkét oldalon lesznek hiányzók, hazaiaknál Jan Vesely nem léphet pályára. Münchenben sem tudott játszani, akkor is nehezen viselte a török klub a hiányát. A görögöknél Keith Langford továbbra sem tud pályára lépni, hiánya érzékenyen érinti a vendégeket, de Nikos Pappas távolléte sem jó a rotációnak. Nick Calathes próbálja menteni a menthetőt, ennek volt köszönhető a legutóbbi győzelmük, illetve James Gist remeklésének. Ez azonban nem tartható fenn sokáig egy olyan mély rotációval rendelkező csapattal szemben, mint amilyen a Fenerbahce. Ugyanakkor, ha valamelyik mérkőzésen lehet ebben a fordulóban meglepetés, akkor az bizony ez. Calathes képes egymaga dominálni a perimétert, kontrollálni a saját és a rivális játékát, védekezésben pedig fegyelmezett játékkal okozhat meglepetést a görög egyesület. Mindezek ellenére ez a tipp inkább bátor, mint biztos. A Panathinaikos ugyanis bármikor képes egy 10-15 pontos zakóra, törökök pedig egy kiütésre. 

Pénzvisszatérítés büntetők esetén

Fogadj az Unibeten a Premier League mérkőzéseire és ha vesztes lesz szelvényed, de a meccsen büntetőt ítéltek, téted visszatérítik maximum 30 000Ft értékben.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Panathinaikos +9,5 pont
    1.80 UnibetHozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI -1.32 %

április

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Pénzvisszatérítés büntetők esetén

  • Fogadj az Unibeten a Premier League mérkőzéseire és ha vesztes lesz szelvényed, de a meccsen büntetőt ítéltek, téted visszatérítik maximum 30 000Ft értékben.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Kosár Euroliga 2018/19

alexthebest hozzászólt
2019 ápr 5. 15:47
Az Olympiakosnak kuka a szezon: harcban allnak a gorog szovetseggel, kaptak is egy finom kis pontlevonast a bajnoksagban, es amig Calathes igy tolja a Panat, kupara eselyuk sincs otthon. Az Euroligaban is elszalltak, a mai meccs mar tet nelkulive valt (Zalgiris tegnap elcsente az utolso helyet), ez latszik a szorzokon is, magasabb az o/u hatar, es a hazai is 1.04 -rol lett 1.14 kb.
SPF Előzetes hozzászólt
2019 márc 27. 01:27
Euroliga: Közeledünk a végéhez

Elkapta a fonalat a görög csapat, legújabb áldozata pedig a címvédő lehet! Olvasd tovább

Greipel hozzászólt
2019 márc 15. 20:02
Másfél hét stresszes, de maximálisan odafigyelő munkáját egy pillanat előtt rombadönti egy fél perc alatt leadott 7 pontos előny másfél perccel a vége előtt és egy majdnem dudaszós bekapott tripla kb 11 méterről úgy, hogy 0,3 mp marad hátra...

Kapcsolódó cikkek