Calhanoglu Hakan - AC Milan 014 Calhanoglu Hakan (Fotó: Fabrizio Andrea Bertani / Shutterstock.com)

Serie A: Egyoldalú milánói derbi?

SPF Team 1 tipp 2019 márc 17. 10:56 Szólj hozzá!

Foci tippek inter milano ac milan serie a

Jótékony hatással bírt az AC Milan keretére és formájára a téli átigazolási szezon, hiszen Krzysztof Piatek új szint vitt a támadósorba. Vele még a Derby di Milanón sem elképzelhetetlen a győzelem!

2019 márc 17. 20:30 Közvetítés: Bet365

Milan - Internazionale

Azért ennél mindenki jóval többet várt az Intertől idén. Nehéz erre a teljesítményre jelzőket találni, hiszen világbajnokok vannak a keretben, egy top támadó és egy kiválóan összerakott védelem, de az eredmények mégsem jönnek. Az igazán komoly megmérettetésen rögtön elbuktak (Bajnokok Ligája csoportkör), bajnokságban pedig fokozatosan csúsztak lejjebb, már a negyedik helyen állnak, majd kiestek az Európa Ligából is szégyenszemre. 

Volt egy kiváló periódusok február folyamán, de az már a múlté, Mauro Icardi sérült, Radja Nainggolan szintén. Védelemben bízhat még Spalletti, mert elől Lautaro Martínez formája nagyon ingadozó. A játékuk nézhetetlen, óriásiak a belső feszültségek, Mauro Icardi nyáron távozik nagy valószínűséggel, ahogyan jó pár fontosabb játékos is, Diego Simeone pedig  továbbra sem lesz az edzőjük. Válsághelyzet van, egyértelmű, hogy a jelenlegi játékoskeret nem működik együtt, ahogyan az edző sem velük. 

Mauro Icardi. Fotó: Anton_Ivanov / Shutterstock.com

Így vágnak neki a "vendégek" a hétvégi városi derbinek, ahol a hazaiak már egyre magabiztosabbak. Nyerik a mérkőzéseket, Krzysztof Piatek pedig 7 bajnokin 6 gólnál jár a Milan színeiben. Ő hozta meg azt a pluszt, ami ennek a csapatnak kellett. Azt ne felejtsük, hogy a játékuk továbbra is hagy kívánni valót maga után, de az előre ívelgetések most már embert találnak, Piatekre rá lehet bízni egy kontrát. Ebből fogunk sokat látni a hétvégi mérkőzésen. 

Ez az, ami egyáltalán nem fekszik az Internek. Egy betömörülő és keményen védekező csapat, akik fellövik a labdákat egy gólerős csatárnak. Az Inter széljátékra építene, de egy Milan védelem ellen ez nem fog működni (többiekkel szemben sem funkcionált a legjobban). Nem valószínű, hogy a játékosok ölre mennek majd az edzőért a pályán, szóval lehet ez egy edzőbuktató városi rangadó is, ahol könnyedén jöhet a Milan siker (2.38). 

  • AC Milan - Inter tipp

    Milan DNB
    Unibet
    1.66

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Calhanoglu Hakan (Fotó: Fabrizio Andrea Bertani / Shutterstock.com)



Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

  • Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet útmutató
Unibet regisztráció
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljesen! BeGambleAware.org
hirdetés

Beszélgetés: Serie A 2018/19

alexthebest hozzászólt
2019 jún 23. 10:05
Az biztos hogy Sarrival megvan az uj impulzus ami mar nagyon kellett. :) Egy oltozni nem tudo, talan Torinoba nem is illo vadparaszt, de az elkepzelesei tetszenek. Ha a presszinget at tudja ultetni ezekbe a jatekosokba es lathatunk nemi zebras tamadojatekot (jo ha 7 ilyen meccs volt az elmult ket evben), mar megerte. Allegri-fele pocsolesbol sztem mar mindenkinek elege lett. A napi 3-4-5 doboz cigire futja majd a fizetesbol, a kotyogos kavefozot meg allitolag tegnap rendeltek be innen a sarki filleresbol, egy szoke hosszu haju (talan Nedved) vitt el egy nagy dobozzal. Nagy gond nem lehet.

Pozzato hozzászólt
2019 jún 16. 18:42
https://www.juventus.com/en/news/news/2019/maurizio-sarri-is-the-new-juventus-coach.php

Végre! Kepa Arrizabalaga hivatalosan is Chelsea edzője lehet  ;D 8)
butyi hozzászólt
2019 máj 31. 10:16


https://www.inter.it/en/news/67905/antonio-conte-will-be-inter-s-new-coach

Még több Foci