Serie A: Meddig maradhat Luciano Spalletti?

Nagy Bence
2019 febr 9. 17:11
Szólj hozzá!

Foci serie a Internazionale luciano spalletti

Az Inter vezetői komoly erősítéseket kezdtek a nyár folyamán, hogy Luciano Spalletti egy jó kerettel vágjon neki a 2018/19-es szezonnak. Természetesen voltak hiányosságok, de az eredmények egyelőre elkeserítőek, ahogyan a mutatott játék is. Meddig húzza még az olasz szakember a milánói klub kispadján?

Parma - Inter

José Mourinho utáni korszak egy holtsáv volt az Inter életében, nem igazán találták a megfelelő edzőt és a játékoskeretet sem, csapongtak csak. Azonban 2017 nyarán Spalletti érkezése reményeket adott a klubnak, ennek megfelelően próbálták erősíteni a keretet is. A védelem lehetne ligaelit is, hiszen Milan Skriniar, Stefan de Vrij, Sime Vrsaljko érkezése erre predesztinálná a klubot. Középpályán Radja Nainggolan stabilitást hozhatott volna, ehelyett ingadozó a milánói klub. Gólszerzés terén botrányosak, hiába van náluk Mauro Icardi, akit csak ki kéne szolgálni. A 16 bekapott gól még talán nem is mutat rosszul, de ez elsősorban a rutinos Handanovicnak is köszönhető, aki sokszor erőn felül teljesít. 

Radja Nainggolan (Fotó: Fabrizio Andrea Bertani / Shutterstock.com)

Elől viszont nagyon aggasztó az a 31 gól. Mauro Icardi mindössze 9 alkalommal talált be és hiába van 12 gólszerzőjük ebből a szezonból, nincsen olyan játékos, aki tehermentesíteni tudná az argentin sztárt. Ha ő nem villan, akkor eléggé keservessé válik a támadások befejezése. Ebben ludas Spalletti is, akinek az állása egyre inkább veszélyben van. Az első hely már elúszott, de lassan a második is beláthatatlan távolságba kerül. A héten felmerültek olyan pletykák, miszerint Esteban Cambiasso veheti át a helyét. Spalletti ugyanis az állásáért játszik szombat este. 

Politano eltiltás miatt nem léphet pályára, összességében azonban a legerősebb keretével dolgozhat az olasz szakember. A Parma idén épp a nagyobb klubok ellen szívja fel magát, legutóbb Torinóból hoztak el pontot, ahol a Juventus nem tudta lezárni a mérkőzést 3-1-es előnynél. Sok játékos úgy is gondolkodhat, hogy Cambiassóval elindulhat egy új korszak (esetleg a szintén olasz Antonio Contéval, de szó volt Diego Simeone érkezéséről is, igaz ő csak nyáron jöhetne). A Parma nagyon is alkalmas rá, hogy minimum egy pontot szerezzen az Inter ellen. Beszédes az is, hogy a fogadóirodák péntekig a legalacsonyabb szorzóval kínálták Spalletti esetleges elbocsájtását, magyarán őt várták a következő kirúgott Serie A edzőnek. Lehetséges, hogy már akár holnap távozik posztjáról a tréner? Az 1X-re 2.33-as szorzót adnak, megfontolandó! 

Fizess be 20 eurót, s játssz 40 euróval!

A Betfair iroda új játékosait egy 100%-os bónusszal várja. Fizess be 20€-t a Betfairhez, s máris 40€-val kezdheted a játékot.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Hozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI -41.38 %

február

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Fizess be 20 eurót, s játssz 40 euróval!

  • A Betfair iroda új játékosait egy 100%-os bónusszal várja. Fizess be 20€-t a Betfairhez, s máris 40€-val kezdheted a játékot.

betfair útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Serie A 2018/19

SPF Előzetes hozzászólt
2019 febr 15. 23:27
Serie A: Versenyfutás

Mit választ a Milan? Biztos védekezést és az egy pontot, vagy a támadást és kockáztat? Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 febr 9. 17:11
Serie A: Meddig maradhat Luciano Spalletti?

Szombat este Luciano Spalletti állása a tét, Parma egy pontszerzéssel edzőt is buktathat Milánó kékebb felében! Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 febr 6. 18:20
Serie A: Akad még bevethető játékos?

Nehéz csütörtök este vár Simone Inzaghira és a csapatára. Mihez kezd a Lazio Immobile vagy Parolo nélkül az Empoli ellen? Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek