Jön az idei szezon utolsó csúcsrangadója, hiszen a listavezető és címvédő Ferencváros a sokáig, a bajnokság nagy részében a tabellát vezető Paksot fogadja, amely úgy néz ki mostanra fogyott el picit, egy-két botlás után már öt pont előnnyel és egy meccs fórral fogadják a tolnaiakat a kilencedik kerületben.

A Fradi - Paksok rendre élvezetes, sok gólos csatákat hoztak, mind Pakson, mind az Üllői úton, az előzményeket tekintve most sem olyan találkozóra számthatunk majd, ahol egy védekezésre berendezkedett látogató és egy visszafogott az egy ponttal megelégedő bajnok aspiráns találkozik.

Bognár György szeret kockáztatni a Fradi ellen, ez már sűlt el jól is többször is (akár az őszi meccsen, amikor nyertek 3-2 -re), de balul is, tavaly augusztusban például egy csúnya 6-1 -be futottak bele az atomvárosiak.

Ez a bizonyos 6-1 -es bajnokság eleji találkozójuk tántorított el attól, hogy arra írjak, hogy mindkét félidőben esik gól, hiszen ott a hét gól már az első játékrészben lepottyant, majd semmi nem történt a következő felvonásban. Gólokban ma sem lesz hiány, mindegyik él megakarja mutatni az erejét, nem fognak óvatoskodni, ahogyan Bognárnak, úgy Sztankovicsnak sincs mire tartalékolgatnia.

A korai meccs kezdés is ad egy matiné alaphangot a találkozónak, 14:45 -kor kezdődően, jó időben, jó hangulatban, a gólok is szépen potyoghatnak majd a nézők nagy örömére.

A Fradi, ha nyer, akkor ki mondhatjuk, hogy megnyerte a bajnokságot, ha a Paks újra erőre talál és meglepi a fővárosiakat, akkor pedig megint nyíltá tehetné picit a bajnokságot, tehát egy igazi hatpontos meccsre van kilátás.

Ferencváros - Paksi SE: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp