Kicsit bennem volt, hogy az árral szemben megyek, de aztán jobb belátásra tértem. Úgy voltam vele, ott volt az a 6-1-es meccs, amikor a Ferencváros az első félidőben kivégzést tartott, hogy aztán a 2. játékrészben már ne történjen ki túlzással semmi.

Úgy voltam vele, hogy a PSE ebből a meccsből okul, de aztán kicsit tovább gondolva miért is? A Paksnak szerintem azzal, hogy a Lokomotív tegnap kisiklott 'MTK-ban', a PSE-nek a dobogója biztosítva van. Hét körrel a vége előtt a 11 pont előnyt azért nehezen szórakozhatja el a Paks, max a Fehérvár előzhet be.

Érdekesség, hogy a két együttes majd a kupában is összecsaphat, amennyiben mindkettő sikeres elődöntőt vív, de a papírforma szerint e két együttes játszik majd az MK döntőben.

A Paksnak tehát illene húznia egy nagyot, és megpróbálni megverni az FTC-t. Őszintén szólva miért is ne? Nem annyira jó ez a Fradi, Stankovic messze nem jó edző szerintem, rengeteg játékost erőltet, mondjuk Civic ilyen, akinek nem lenne szabad magára vennie ezt a zöld-fehér mezt.

Viszont a Fradi bármilyen állapotban vagy formában van, valahogy ebben a pöttyedt NBI-es mezőnyben nem tud annyira rossz lenni, hogy ne lőjön gólokat, ne nyerjen meccseket. Őszintén szólva nehéz is pörögni, hisz nincs igazi kihívója.

Marquinhos-ék 10-én már a DVTK-val játszanak, szóval most nagyüzem van, ennek ellenére én a PSE-nél látok nagyobb megtorpanást, fizikálisan a Paks sincs olyan szinten, amilyet Bognár mester látni szeretne. Ha a Fradi vág egyet az első játékrészben, akkor jó esélyt látok rá, hogy a tipp nyertes lesz, mert a Paks is extra kupameccsen van túl, és ha még ki is nyílik a pontszerzés érdekében, biztos lesznek ordító FTC ziccerek, amiből egyet-kettőt gólra lehet váltani.

Ferencváros - Paksi SE: Ferencváros mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem tipp