Ránéztem, mire is tippelt gurus társam, LFCfanBoti, aki egész komoly rátával dolgozik a Premiershipet illetően, de örömmel nyugtáztam, hogy a tipp, elképzelés nagyjából fedi azt, amire én is gondoltam.

Szóval röviden: 2-es. Ez lehet a mai osztályzata a Man Unitednek akár, mert én úgy vélem, a Liverpool megvicceli a Vörös Ördögök csapatát. Őszintén szólva valamiért éreztem,hogy a Chelsea és a United meccse jó lesz, épp ezért megnéztem. Jó lett, született hét gól, de ami még nagyobbat szólt, hogy a meccsen a United lőtt 19-et, a Chelsea meg 28-cat. Hihetetlen szám, már a 19 is sok egy csapattól, a 28 meg tényleg ilyen egészen szürreális szám. Hasonlót akkor szoktunk látni, amikor egy kieső jelölt mondjuk az 5. percben ver egyet a Man. Citynek, a City meg rádobja a mosogatót az ellenfélre.

A United zakója mellett, és azért is, mert a védelemből Varánusz kidőlt. A francia bekket Evans váltotta, de vagy a kor, vagy a nem megfelelő bemelegítés miatt ő sem tudta végig játszani a meccset, és cserét kért. Szóval a hátsó sorban lesznek gondok, meg eggyel előtte is, hisz Casemiro sem 100%-os. A 'pool meg elég jó, mondjuk a fanok biztos eltekintenének attól, hogy a csapatuk rendre hendikepet ad az ellenfélnek, de a végén általában a Vörösök nevetnek.

Jobb állapotban van a vendég-együttes, és bár vannak sérülések, azért én úgy vélem, hogy mentálisan is a vendégek vannak jobb állapotban. Eleve ott a cél, hogy bajnok legyen a csapat (meg EL-győztes), miközben a United a tabellán elég cudarul áll. Meg ugye az utolsó meccsek, amíg a Liverpool Gakpóéknak köszönhetően a hajrában bedarálta ellenfelét, a United a hajrában, az utolsó pillanatban kapott dugóval bukta a meccset. Pedig ha azt hozza, most mindössze 6 pontra lenne a Tottenhamtől...

Manchester United - Liverpool: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp