Ellenfélre vár az FA kupa döntőjében a Manchester City, miután tegnap egy nagyon kiélezett mérkőzés után sikerült megvernie a Chelseat, így ha a MU-nak sikerülne továbbjutnia a tavalyi döntő ismétlődhetne meg, ugyanakkor a sorsoláskor meglevő hurrá optimizmus hamar csalódottságba mehet át, hiszen nem lesz egy könnyű mérkőzés a mai elődöntő annak ellenére sem, hogy osztálykülönbség van a két csapat között.

A negyeddöntők során a Coventry a Wolves vendégeként játszott, s tiszta véletlenül egy szombat ebéd utáni időpontban keresgéltem a TV-ben mit lehet nézni míg jönnek az igazi meccsek, s hát elkaptam ezt csoda mérkőzést. 0-0-ás első félidő után 2-3 a Coventry javára, gólok a 90+7 és 90+10. percekben. Nagyon jól játszott a vendég kis csapat, egy PL csapat ellen idegenben elért 4,40-es xG, 24 kapura tartó lővés, amiből 12 kaput is talál,, ha nincs Jose Sa a Wolves kapujában, akkor csúnya vége is lehetett volna ennek a találkozónak.

MU is nagyon élvezetes meccsen jutott be az elődöntőbe, a nagy rivális Liverpoolt búcsuztatták egy 120. percben szerzett góllal, úgy hogy a hosszabbításban is hátrányban voltak. Mai meccs előtt a legnagyobb problémájuk a középhátvéd krízis ami csapaton belül va, hiszen Maguire az egyetlen egézséges KH a felnőtt keretben. Több "X" felhasználó szerint Casemiro lesz visszahozva Maguire társaként, így a középpályán is érdekes lehet a felállás, hiszen Amrabat, Mount biztos hiányzók, míg McTominay nincs 100 százalékos állapotban.

Szezon meccsére készülő másodosztyálú csapat, idén több meccsen is hajmeresztő dolgokat művelő, de a döntőre jóval esélyesebb Manchester United. Látva a Coventry negyeddöntőjét és Ten Haag idei taktikáját és jelenlegi sérült listáját, számomra a mindkét csapat szerezz gólt opció tetszik ezen a mérkőzésen.

Coventry City - Manchester United: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp