Ezer sebből vérzik a Manchester United, a „babaarcú gyilkosnak” teljesen új szituációban kell helyt állnia. Elfogy alóla a csapat. A Palace hasít, de mégis úgy érzem, meghasal majd szerda este. Hogy miért is? Írom a részleteket!

Példátlan szerencsétlenség érte a vörösöket a Liverpool elleni derbin megsérül Herreira, majd Mata is. Utóbbi helyére a korán visszatérő Lingard szállt be, sajnos elhamarkodottan..A fiatal angol támadót le kellett hozni már a 43. percben mer kiújult combpanasza. Hosszú így a maródiak listája: Matic, biztosan kihagyja a szerdai meccset, Valencia visszaesett, Rashford sérülten nyomta végig a ’Pool elleni rangadót, Rojo és Martial játszatása hasonló „lingardi” veszélyeket rejt magában. A kérdés tehát az, hogy mihez kezd Solskjaer. Mc Tominay bizonyított a derbin, és Perreira is nagyot ment, Pogbával övék lehet a középpálya. Lukakunak kötelező lesz beállnia a centerpozícióba, valószínűleg Sanchez is kezdeni fog. Előhúzott Ole három tinédzsert a találkozó előtt: Angel Gomez nagy lehetőséghez juthat; Jimmi Garner az „új” Carrick; és Chong aki az FA-kupában a norvég kezei alatt debütált a Reading ellen. Az United számára a tét nagy, mert az Arsenal és a Chelsea is pályázik a Bajnokok Ligájára, ezért fontos lenne a londoni győzelem.

Hasít a Crystal Palace, hat meccses veretlenségi szériát épített. Roy Hudson biztosan bent tartja csapatát. Zaha kivirágzott, Batshuayi élvezi a játéklehetőséget, és ott van a tarsolyban Benteke is – tehát van fegyver bőven! Mégis van itt egy kis csavar: a top6 csapatai ellen nem teljesít jól a Palace. Gyakorlatilag a Tottanham leadta az FA-kupát, s kikapott 2:0-ra a Selhurst Park-ban. Azonban a Mourinho edzette United, és az Arsenal vesztett pontokat két döntetlen formájában ellenük. A többi top hatos csapat mindig elkalapálta a londoni együttest.

Bármennyire is vérzik a vendégek nyaka, bármennyire is jó most a hazaiak sajtója, úgy érzem, behúzza a pontokat a Manchester. Pont az ilyen meccseken mutatkozik meg az a győztes karakter, ami kiemelkedővé tette a klubbot Angliában és Európában is. Solksjaer képviseli azt az attitűdöt, ami egy ilyen nehéz meccs megnyeréséhez szükséges azért, hogy ne szakadjon le az United az Arsenaltól. A Crystal Palace játékosai most még elhiszik, hogy győzhetnek, de szerintem koppannak majd szerda este egyet, és visszatérnek a valóságba.

Crystal Palace - Manchester United: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp