Sokat gondolkodtam ezen a tippen, ás igazából nem is magán a tippen. Bevallom, picikét nagyobb szorzóra számítottam, olyan 1,75 környékére, de be kell látnom, ez a realitás, és ilyen nagy ligák, mint a PL. nehéz igazi valuét találni.

Szóval a tippem, hogy a United nem fogja megverni a Crystal Palace-t. Feszített tempót mentek Pgbáék, és ebben a tempóban sokan lemorzsolódtak. A Liverpool elleni találkozó előtt a Chelsea-vel és a PSG-vel játszottak, egy győzelem és egy vereség volt a mérleg, és ezt követte a Liverpool elleni förtelem. Igazából lassan meggyűlölöm a Liverpoolt, mert egész pocsék meccsekre képes, de a United sem volt nagyon elemében. Már az első félidőben 3 Manchester United játékost le kellett cserélni, és igazából talán életem első meccse volt, ahol a cserék szolgáltatták a találkozó minden izgalmát.

Először Andert kellett cserélni, aztán Mata dőlt ki. Jött a félig sérült Lngard, aki amúgy nem játszott volna. Talán be sem melegített igazán, aztán egy gólhelyzetnél rosszul lépett, és 20 perc után őt is cserélni kellett, jött Alexis. Ő egészséges, de mocskosul formán kívül van. Lukaku is elveszítte a fonalat. Pogba is fárad, nem is nagyon tud pihenni, majd legfeljebb a PSG elleni visszavágón, mert ott legalább eltiltott lesz. Mindet hiszek, csak azt nem, hogy olajozott lesz a United játéka, mert eleve pályán lesz sok játékos, aki alig-alig játszott, pláne nem így együtt. Alexis, Lukaku, McTominay, Fred, Pereira, max edzésen gurigáztak együtt, de tétmeccset nem sokat játszottak. Az agarak, Lingard és Martial sérültek, Rashford is húzta a lábát, de végigjátszotta a 'pool elleni meccset, de sok éle neki sem volt. A védelem közben lehozta nullára, de csak azért, mert Salah-ék, is felértek a nagyobb rakás ürülékkel.

Közben a Palace elkapta a fonalat, Zaha remek spíler, azért őt nem véletlenül akarta anno vinni a United is. Sőt sok helyen tényként kezelték, hogy Vörös Ördög lesz, aztán nem lett. Azért ez a Palace nem rossz, nemrég verte a Tottenhamet, hármat gurított az Anfialden, Hétvégén önbizalom-növelő meccsen 4-1-re nyert a Leicester ellen, szóval nincs rossz formában. Én azt hiszem, hogy a United fejben is fárad, azért nem könnyű mentálisan toppon lenni, PSG, aztán Chelsea, majd Liverpool... Közben fogy a létszám, és igazából legtóbb, amikor hétközi forduló volt, a top6-ből csak kettő tudott nyerni, de a United nem volt közte, 2-2-őt tolt otthon a Burnleyvel. Igazából valódi pénzben messze áll a 10/10-től, én is csak kombiba merem húzni, de itt a guru nevű játékban rizikózom picit a téttel. Egyre kevesebb erőt érzek a Unitedben, ráadásul most tényleg a kezdőcsapat 60-70%-a hiányozni fog, és még idegenbe is mennek egy elég jó formában lévő csapathoz. Meg azt sem hiszem, hogy a PSG-Chlsea-'pool trió után egy Palace elleni hétközi bajnokira fel lehet pörögni.

Crystal Palace - Manchester United: Dupla esély - Dupla esély tipp