Bár még nagyon a bajnokság elején vagyunk, azért az már most is tisztán látszik, hogy a Cserepovec idén sem fogja megváltani a világot. Eddigi 8 lejátszott meccsükből csak kettőt tudtak megnyerni, abból is az egyiket büntetők után. Kapuban tavaly sem brillíroztak, érkezett is két új hálóőr, de eddig irgalmatlan gyengén teljesít mindkettő, alig érik el a 90%-os védési mutatót. A "legjobb" védőjét, Vadim Kudakót sikerült megtartani a csapatnak, de az előző szezonban ő is csak 11 pontig jutott 46 meccs alatt, szóval idén sem ő lesz a megmentő. A támadójáték sem javult sokat. Daniil Vovchenko és Igor Geraskin számít a két legjobb támadónak a hazaiaknál, ők nem kezdték rosszul az idei szezont, de sokáig nem fogják bírni vinni a csapatot csupán ketten.

A Torpedo is lecserélte a nyáron Galimovot a kapuban, így most Tikhomirov lépett elő első számú hálóőrnek, és 94%-os mutatójával hozza is a kívánt teljesítményt eddig. A védelem is rendben van előtte, Artyom Alyayev és Charles Genoway 13 pontot termelt eddig 10 meccs alatt, ami védő létükre megsüvegelendő. Denis Parshin távozott a nyáron a csapattól a Metallurgba, de azért a támadó részleg magja nagyjából egyben maradt, nem mondanám, hogy gyengébb lett mint tavaly.

Jelenleg a liga 9. helyén áll a Torpedo, de lesz ez még jobb is szerintem. Az emberelőnyök kihasználása terén a 3. legjobbak a ligában jelenleg, míg a hazaiak a mezőny végén kullognak ebben a mutatóban. Az emberhátrányok kivédekezésében nagyjából azonos szinten van a két gárda, de a szezon felére valószínűleg ebben is hátra fog csúszni a Cserepovec. Ez egy kötelező győzelem kell hogy legyen a Torpedonak, attól függetlenül melyik kapusuk kezd. Szerintem a rendes játékidőben behúzzák ezt a vendégek, de aki biztosra akar menni, annak a végső győztes opció is elég jó szorzót ad. A bátrak bepróbálhatják, hogy legalább 3 gól felett lőnek a vendégek, a hazaiaknál a kapusteljesítmény és a védelem is elég gyenge. Fontos megjegyezni, hogy majdnem a legtöbbet a Torpedo ellen szabálytalankodják a legtöbbet az ellenfelek a ligában, és a vendégek előnykihasználása nagyon jó.

Tipp: nyer a rendes játékidőben a Torpedo.

Severstal Cherepovets - Torpedo Nizhny Novgorod: Rendes játékidő - Mérkőzés tipp