A Jokerit sem áll a helyzet magaslatán 10 meccs után a KHL-ben. Mindössze 5 találkozón sikerült nyerniük, amit azért nem szoktunk meg a finnektől. A kapusteljesítményük elég gyatra, úgy fest Niemi az NHL után a KHL-ben sem fog sokáig megragadni. A védelemből Lepisto és Lehtonen akiknek ki kell emelkedni, és így is tesznek. Elöl Regin, Kontiola, Haapala, Moses és Jensen szépen termelgetik a pontokat. Igazság szerint nagy gond nincs ezzel a Jokerittel, mert a 10 meccsből azért az SZKA, a CSZKA, a Kazan, vagy az Avangard is volt az ellenfelük, és ebből egyik sem sétagalopp.

A Dinamo Moszkva a 10. helyen áll jelenleg 13 ponttal, szóval ők sem tartoznak a legjobb csapatok közé már évek óta. Pedig anno szebb napokat is megéltek a fővárosiak. Kapuban Bocharov várható kezdőnek, aki szintén nem a legbiztosabb kezű kapus. A védelemből Hietanen elég komolyan kiemelkedik, majdnem a meccs/pont átlagot hozza. Biztos jó lesz neki holnap a finn testvérei ellen korizgatni. Igazság szerint két kátékosnak köszönhetik, hogy itt állnak jelenleg. Az egyik Vadim Shipachyov, aki 14 pontnál jár 11 meccsen. Talán a nagyobb jégkorong rajongók emlékeznek rá, hogy a Vegas Golden Knights elvitte, de neki nem tetszett, és visszajött ide. Biztos nem volt elég hideg Las Vegasban. A másik Andre Petersson, aki 11 meccsen 10 pontnál jár.

Ha az előbb nevezett két játékost ki tudják iktatni a finnek, akkor akár egy sima vendég győzelem is lehet ebből. Emberelőnyben és emberhátrányos mutatókban is szinte megegyezik a két csapat, inkább kapuban és hátul tartom gyengébbnek a hazaiakat. A 2 Jokerit gólért felkínált 1.37 elég jó, és szinte ajándék. A Moszkva eddigi 11 meccséből csak egy volt, amikor kettőnél kevesebb gólt kapott, a gyengécske Riga elleni. A többin mind bekapott legalább 2 találatot a rendes játékidőben. Úgy gondolom, a Jokeritnek kötelező minimum ennyit ütni, de akár a 3 is jó lehet. Én inkább a biztosra megyek.

Dinamo Moszkva - Jokerit: A vendég csapat összes gólja - Rendes játékidő - Felett/alatt tipp