Eléggé egyben van a regnáló bajnok Kazan a szezon kezdete óta. A 3. helyről várja holnap a Lokomotiv elleni találkozót. A vendégek 43 lőtt gólja a 2. legtöbb a ligában, ami mellé a 23 bekapott is igen jó eredménynek számít. Bár ezen nagyon nincs is mit csodálkozni. Reideborn egy elég jó kapusnak számít, és eddig idén 2.02-es kapott átlaggal hozta a 10 meccset amin jégre lépett. A védelem is nagyon jól a vendégeknél, mi több, Wikstrand a 11 pontjával a top 3-ban van a védők között jelen állás szerint. A csatárok közül Zaripov, Tkachov és Azevedo is nagyon jól játszik idén, de az egész csapat nagyon egységes és rendben van a kazaniaknál. Ha tudják tartani ezt a formát, akár a bajnoki cím is esélyes lehet megint.

A Lokomotiv annyira ellentéte ennek, amennyire csak lehet. Az utolsó előtti helyen állnak a Riga után. Kapuban sem Lazushin, sem Konovalov nem túl biztató eddig. A védelem sem muzsikál fényesen, Nakladal 4, Kronwall 2, Averin 1 pontnál jár eddig, pedig azért ők elég elismertek a ligán belül. Elöl Anton Lander aki nem rossz eddig, ő tavaly még pont a Bars Kazanban játszott, 9 ponttal a csapta legjobbja. Stephane Da Costa neve is ismerősen csenghet, neki 7 pontja van jelenleg, tőle mindenképpen több fog kelleni ebben a szezonban.

Az emberelőnyök kihasználásában egy szinten van a két brigád. Viszont emberhátrányos védekezésben a Bars Kazan a 2. legjobb a ligában a CSZKA után, de a CSZKA ilyen szempontból űrteljesítményben pörög. Az utolsó 5 meccséből 3 meccsen simán kikapott a Lokomotiv. Az Avangardot sikerült legyőzniük legutóbb, de ott az omszkiaknál van 8 sérült játékos van jelenleg. A másik nyertes meccsük a Dinamo Riga elleni volt, azokat meg boldog-boldogtalan megveri. A Bars Kazan 12 meccséből csupán csak egyszer kapott ki, az összes többit a rendes játékidőben megnyerte, ami óriási fegyvertény. Ha csak valahogy össze nem omlanak, nagyon nagy az esélye a vendég sikernek ezen a találkozón. Az 1.75-ös szorzó pedig szinte ajándék egy hosszabbításos vendég győzelemért.

Lokomotiv Yaroslavl - Ak Bars Kazan: Hosszabbítással és tizenegyespárbajjal együtt - Mérkőzés tipp