Pick Szeged - Zagreb a férfi kézilabda BL-ben!

Mindkét csapat számára komoly téttel bír a találkozó. A szegedieknek idén reális esélyük van akár a csoportelsőségre is, nem hullajthatnak egyetlen pontot sem az ilyen találkozókon. Eközben vendégük a továbbjutásért küzd, amihez szintén minden pontra szükségük van. Horvátországban 26-21 arányban nyert Carlos Pastor együttese, ma ennél több gólos meccset várok.

A szegedieknek itthon rendre sikerül ráerőltetniük akaratukat az ellenfelükre, márpedig a Szeged mostanában szeret gyorsan játszani, és ezt eredményesen is teszik. Hazai pályán különösen igaz ez. Legutóbbi 11 hazai meccsükből 10-szer született 29-nél több gólt, nem egyszer a 40 lőtt gólt is elérték, vagy túldobták... (az egyetlen kivétel a Flensburg elleni X, 24-24)

A zágrábiakra már messze nem mondható el ez a gyors, sok gólos játék, ezt a zágrábi meccsen láthattuk is. Ugyanakkor úgy gondolom, itt most a Szeged akarata érvényesül, és egy pörgősebb meccset látunk, ahol Bánhidiék megdobják majd minimum a 30 gólos határt.

Kis extra motivációt jelenthet, hogy a győzelemmel, ha csak ideiglenesen is, de átvehetik a csoport első helyét (jelenleg a PSG és a Barca 16-16 ponttal állnak az élen, a Szeged pedig 15 ponttal üldözi őket). A PSG ugyanis majd csak másnap 17:00-tól fogadja a csoport csúcsrangadóján a Barcelona-t. Mely ha esetleg döntetlenre végződne, akkor a Szeged maradna az élen, ugyanis egymás elleni eredménnyel mindkét riválisánál jobb.

Engem meg is lepett ez a line, 30.5-et vagy 31.5-et vártam, de így ez nálam abszolút játszható line.

Pick Szeged - HC PPD Zagreb: Gólok száma hazai csapatnál - Felett/alatt tipp