A tabella 4. helyén álló SZKA a Riga otthonába látogat holnap a KHL-ben. Azért az SZKA nincs nagyon hozzászokva, hogy ne az első vagy a második helyen legyen a tabellán. Persze a csapat eléggé szétesett a nyáron, de azért még mindig egy jó keret jellemzi a szentpéterváriakat. Már 6 hálóőr állt idén a kapuban, így ha megköveznek se mernék tippelni, ki lesz a kezdő. Az biztos, hogy nem Kochetkov, mivel a sérült listán is szerepel. A csapatból Plotnikov emelkedik ki a 23 pontjával, őt Tkachov követi 22 ponttal, de sajnos ő nem fog rendelkezésre állni ezen a meccsen. A védők közül Artyom Zub vezeti a házi pontversenyt, de alapjából is jónak mondható az SZKA védelme, a 2. legkevesebb gólt kapták a főcsoportban eddig idén.

A RIga védelméről viszont ezek már nem mondhatóak el. A 2. legtöbb gólt benyelő csapat a főcsoportban a lett brigád, pedig komolyabb sérülések nem hátráltatják őket. Sőt, jelenleg nincsen sérült játékosuk. Az utolsó öt meccsükből csak kettőt nyertek, azokat is hosszabbítás után. Márpedig a Szocsi és a Cserepovec sem túl erős ellenfél. A csapatból Darzins és McMillian emelkedik ki, de két fecske sem fog itt nyarat csinálni. Kapuban ők is tesztelgetnek, de egyik hálóőr sem éri el a 92%-os védési mutatót.

Azt nagyon nem kell mondani, hogy itt az SZKA a toronymagas esélyes. Minden mutatóban a hazaiak felett állnak, nagyobb költségvetés is van a vendégeknek, és egyéni teljesítményekben is jobbak a vendégek. Lepte már meg pár csapat őket idén, ezért is vannak a liga 4. helyén, de a Riga szerintem ehhez kevés lesz. A rendes játékidős győzelem simán vállalható, a bátrabbaknak még hendiben is.

Dynamo Riga - SKA St. Petersburg: Rendes játékidő - Mérkőzés tipp