Amikor néhány nappal ezelőtt "kinéztem" magamnak ezt a VfB Stuttgart - Arminia Bielefeld német másodosztályú bajnoki mérkőzést, akkor még úgy az volt az állás a tabellán, hogy ezen a rangadón a Bundesliga 2 első két helyezettje fog egymás ellen játszani, hiszen az éllovas vendégek fognak a 2. helyezett házigazdák otthonában látogatni. Ám jelenleg már nem ez a helyzet van, ugyanis időközben előzött a Hamburger SV, s így jelenleg már ez a csapat van a 2. helyen, míg a VfB Stuttgart egy helyezéssel lejjebb található, 3. helyezett. Szóval, most már "csak" az van, hogy a VfB Stuttgart - Arminia Bielefeld meccsen két dobogós együttes fog megmérkőzni. Ám, természetesen, az előbbiekben említett helycsere ellenére még továbbra is rangadónak számít ez az összecsapás.

Szerintem a változás még akár jót is tehet a tippemnek, amelyik tippem az, hogy ezen a meccsen mindkét csapat fog gólt szerezni, hiszen ebből a "visszaminősítésből" akár még az is lehetséges, hogy a VfB Stuttgart játékosai még az általam eddig gondoltaknál is jobban fognak "hajtani" és robotolni azért, hogy gólt szerezzenek és győzzenek ezen a közvetlen rivális elleni találkozón. Vélekedek én így előre megfontolt szándékkal, és, persze, minőségileg.

Hiányozni fognak (persze, már akinek) a szerbiai származású osztrák Sasa Kalajdzic az egykori német válogatott Holger Badstuber és a lengyel Marcin Kaminski a hazai csapatból, illetve Andreas Voglsammer, Brian Behrendt és Nils Quaschner a listavezető vendégektől. Szerintem az nagyon lényeges, hogy jó formában van mindkét csapat. Szóval, elvileg, bármelyik gárda tudna gólt szerezni. Mondom, hogy ELVILEG van így, hiszen én ugyan reménykedek a gólváltásban, ám mégis simán az történhet, mint ami a manchesteri derbin történt és - az általam elvártakkal ellentétben - itten az egyik csapat éppen ugyanannyira "béna" lesz majd, mint amott a Manchester City.

Tipp: mindkét csapat szerez gólt.

VfB Stuttgart - Arminia Bielefeld: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp