Akárhonnan közelítek, ezt a tippet nem tudom kihagyni. Szóval adott a top ligák meglepetés-csapata, az Atalanta, ahol Gasperini világsztárok nélküli csapata játszik elképesztően szép és hatékony focit, lazán, egyszerűen, görcs nélkül fociznak Gómezék, ontják a gólokat, így az is belefér, hogy kapnak is bőven.

Én egyébként reggelig tudnám nézni az Atalantát, pár évvel ez előtt a Sociedad volt hasonló Montanier-vel, ott is űrfocit játszott a csapat, aztán persze az edző ment, meg jópár játékos, így az megszűnt. Ez is meg fog, csak kérdés, hogy mikor.

De vissza a tipphez. Az Atalanta legutóbb azért csak megfáradt picit a Juve elleni meccsen, meg egyébként is, nem gondolnám, hogy amikor darálják a meccseket, és egyik nap a Juve ellen focizok, akkor rá pár napra a Brescia elleni meccsre ugyanúgy, olyan fókusszal lehet odaállni. Közben a Brescia küzd a bennmaradásért, legalábbis küzdenie kéne, mert nem lehetetlen dolog. Van még meccs, ráadásul a közvetlen riválisokkal játszik a Brescia, Lecce, Spal, Samp, lehet ott még alkotni.

Az is tény, hogy ha egy csapat győzelemmel számol, gólt kell lőni. Az Atalanta ellen meg inkább gólokat...

Aztán ott van az a dolog, amit mondjuk nevezhetünk bundának. Az Atalanta mérföld távolságra van az 5. helytől, az AS Roma nem igazán veszélyezteti az Atalanta BL indulását. Nem valószínű, hogy még egyszer ilyen brutál szorzót kap az aktuális ellenfél, 19.00-ért is látni a Brescia sikert.

Az meg tény, hogy legutóbb sem világverő együttestől kapott ki a Gasperini-csapata, hanem a ligautolsó Spaltól. Előfordul az ilyesmi, a németeknél pár éve a Leverkusen futott olyan szezont, hogy a kieső zónában lévő csapatok ellen képtelen volt nyerni, sőt rendre megfázott a 'kicsik ' ellen.

Szóval akárhonnan közelítem ezt a tippet, ez ilyen oddson számomra kihagyhatatlan, akárcsak a vendég-siker.

Atalanta - Brescia: Brescia által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp