A Brescia teher nélkül játszhat, matematikai esélye maradt csupán a bennmaradásra. A Lecce ellen is látszott ez a nyomás nélküliség, nem igazán hatotta meg őket, hogy a Lecce szétfocizta őket a meccsen. Egyetlen szerencséjük van, hogy a a szurkolóik nem szedik szét őket, mégpedig az, hogy a csatárok kifejezetten jó formát mutatnak. Habár Alfredo Donnarumma mostanában nem lőtt gólt, de abszolút jól kiszolgálja Ernesto Torregrossát, aki rúgott pár gólt mostanában (Atalanta, Torino). Mario Balotelli persona non grata-nak nyilvánítása óta ők ketten megfelelően pótolják a vadóc csatárt.

A Parma edzője, Roberto Di Aversa épp csak megmenekült a kirúgástól a Napoli elleni 2-1-nek köszönhetően. Azért nem volt az olyan egyszerű mérkőzés, kellett egy kis mákocska ahhoz a győzelemhez. Nagy változást tehát nem láttam a korábbiakhoz képest, amikor is sorban hat vereség és egy döntetlenecske sikeredett számukra Ez a három pont ahhoz volt elegendő, hogy megőrizzék az első osztályú tagságukat, és kész. Van egy kifejezetten erősnek mondható támadó-hármasuk: Kulusevski-Gervinho-Cornelius. Utóbbi most sérült, de örömteli hír, hogy a féléves kihagyás után végre visszatérhet a csapatba Roberto Inglese, akinek a kezdőcsapatba állítását prognosztizálják. Ez a hármas azért sokkal erősebb, mint volt legutóbb a Lecce támadószekciója, és ezért azt mondom, könnyedén lőhetnek gólt a Bresciának.

Viszont a Parma győzelmét a Napoli ellen csupán egyszeri fellángolásnak érzem, szerintem a Brescia simán szerezhet gólt ellenük. Így jónak tartom a mindkét csapat szerez gólt opciót, még úgy is, hogy viszonylag korai időpontban lesz a találkozó.

Brescia - Parma: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp