Az indulatok talán kevésbé, de a gólszám elszabadulhat ezen a mérkőzésen a 36. fordulóban. A Brescia nagyon gyenge szezont fut, rövid látogatás volt ez a legjobbak között hiszen csak tavaly üdvözölhettük őket a Serie B bajnokaként. A kényszerszünet után sem tudtak igazán megújulni, sokáig egyetlen győzelmet számláltak, a Spal elleni győzelem pedig már csak szépségtapaszt jelentett. Az előző fordulóban pedig végleg megpecsételődött a sorsuk mikor a közvetlen riválisuk a Lecce feltörölte velük a pályát(3:1) és újra a Serie B-be taszította őket. Innentől kezdve a sűrű menetrend miatt kifacsart, csalódott játékosok hogy honnan meríthetnének erőt, azt nehéz megmondani. Így arra hajlok hogy az eddig sem jól működő védelmük még inkább lazábban működhet és könnyedén bele mennek majd egy adok-kapokba, mert igazából már oly mindegy mi lesz az eredmény, meg kell élni a maradék három meccset hiszen kitudja mikor játszhatnak újra az első osztályban.

A Parma szerintem ebben abszolút partner lesz. Középcsapatként zárnak majd annak ellenére hogy egy hét mérkőzésen át tartó nyeretlenségi sorozatot is lehúztak. Persze az eredmények is csalókák, ha valaki rápillant csak legyint hogy mekkora looser csapat, de többször vezetésről bukták el a meccseket a hajrában, illetve olyan csapatok ellen játszottak itt a végén mint a Roma, Milan, Inter, a végére önmagához képest remekül játszó Sampdoria vagy a Napoli akiket mellesleg az előző körben bravúrral legyűrtek. A góllövéssel pedig nincs gond a csapatnál, a pihi utáni összes meccsükön szereztek minimum egyet(!), pedig említettem milyen gárdákkal találkoztak..

Szerintem egy gólokban gazdag meccs lesz, ahol a Parma győzni fog úgy, hogy mindkét félidőben legalább 1-1 gólt ver. Tipp: 1-3

Brescia - Parma: Parma mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem tipp