Azt szokták mondani, hogy három a magyar igazság. Ezért aztán úgy teszek én is, hogy két ázsiai hendikepes tipp után harmadszorra is ázsiai hendikepes tippre voksolok. Ennél a Leicester City - Manchester United angol élvonalbeli bajnoki mérkőzésnél - a Chelsea - Wolverhampton Wanderers meccshez hasonlóan - "2 gól felett ázsiai hendikep" a tippem.

Ugyebár az van ennél a találkozónál, hogy még mind a két együttesnek van esélye Bajnokok Ligája-indulást jelentő helyezéseket elérni. A vendég Manchester United már jelenleg is ott van (3. helyezés, 37 mérkőzésen 17 győzelem, 12 döntetlen, 8 vereség, 64-36-os gólarány, 63 pont), míg a házigazda Leicester City korábban dobogós volt, ám köszönhetően az elmúlt időszakban nyújtott szánalmasan gyenge teljesítményeinek, mostanra már nincsen ott (5. helyezés, 37 mérkőzésen 18 győzelem, 8 döntetlen, 11 vereség, 67-39-es gólarány, 62 pont). Ráadásul még az is van, hogy a még kiadó két BL-indulási helyezésre három csapat pályázik, a fenti két gárda mellett még a Chelsea is, szóval biztosra lehet mondani, hogy a három együttes közül az egyik hoppon fog maradni.

Nem írom be most a BL-helyek megszerzésének összes variációját, hanem csakis annyit, hogy a Manchester United úgy (is) lehet BL-induló, ha nem kap ki a hazai csapattól, de a Leicester City csapatának azért nagyon fontos lenne a hazai győzelem. Mivel én gólokra fogadok, úgy vélem, hogy ha a győzelemre játszó Leicester City együttesének sikerül gólt szereznie otthon, akkor akár már hátra is dőlhetek nyugodtan, mert ez esetben a vendégcsapatnak mindenképpen muszáj gólt szereznie. És én a tippemmel már 2 gólnál is jól vagyok, de persze gólfesztivál esetén meg jobban leszek, hiszen a harmadik gól már nyerő találat lesz számomra.

És szemlélve a hiányzók névsorát (James Maddison, Çaglar Söyüncü, Ben Chilwell, Marc Albrighton, Ricardo Pereira és Daniel Amartey, illetve Phil Jones, Luke Shaw, Eric Bailly és Axel Tuanzebe), az a határozott véleményem, hogy a vendégcsapat sokkal esélyesebb a gólszerzésre. Szóval azt vélem, hogy jobbára addig lesz izgulnivaló, amíg a házigazda Leicester City gólt fog szerezni, mert a Manchester United 1-2 gólja szinte biztosra vehető.

Tipp: 2 gól felett ázsiai hendikep.

Leicester City - Manchester United: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp