Ennek az FC Internazionale Milano - Bayer Leverkusen Európa Liga-negyeddöntő mérkőzésnek is semleges lesz a helyszíne: az 55 ezer néző befogadására alkalmas düsseldorfi Merkur Spiel-Arena vagy ismertebb nevén az Esprit Arena. Most látom, hogy némileg feleslegesen említettem meg ezt a dolgot, hiszen zártkapus lesz a mérkőzés, viszont a kiegészítéssel együtt már a találkozóval kapcsolatos információnak számít.

A "2 gól felett ázsiai hendikep" lesz a tippem. Bár ez kissé merésznek számít tőlem az általam az utóbbi évtizedekben az antifutball első számú megtestesítőjének tartott FC Internazionale Milano meccsén (antifoci terén már nem első az Inter, megelőzte az Atletico Madrid), azt azért el kell ismernem, és ezt a mostanit tényleg örömmel teszem, hogy Antonio Conte edzősködése alatt elkezdett "kikupálódni" ez az antifocis FC Internazionale Milano és egyre gyakrabban - és valószínűleg csak átmenetileg Antonio Conte idejére - játszik számomra is elfogadható módon. Szóval azt szándékozom mondani, hogy ha nem Antonio Conte lenne az FC Internazionale Milano edzője, akkor teljesen biztos, hogy nem tippelnék gólokra az olaszok meccsén, ám mivel jelenleg éppen Antonio Conte az FC Internazionale Milano edzője, ezért aztán nyugisan tippelek gólokra az olaszok meccsén. Természetesen még így "sem viszem túlzásba" ezt a dolgot, de arra azért már reális az esély - szerintem -, hogy tekintve a gólerős német ellenfelet, legyen 2-3 gól az FC Internazionale Milano találkozóján.

Gólerős ellenfelet említettem a Bayer Leverkusen kapcsán, s ezt tényleg így is gondolom, hiszen ha "jó napot fognak ki", akkor Kai Havertz, Kevin Volland, a jamaikai Leon Bailey és/vagy a francia Moussa Diaby bármelyik ellenfélnek bírnak rúgni/fejelni 1-2 gólt. Simán. A jobb napjaikon.

Az FC Internazionale Milano tutira biztosan fog 1-2 gólt szerezni, ezért már csak az lesz kérdéses számomra, hogy a német csapat előbb említett focistái között lesznek-e majd olyanok, akiknek úgymond jobb napjuk van. Én azt vélem, hogy lesznek.

Tipp: 2 gól felett ázsiai hendikep.

Inter - Bayer Leverkusen: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp