Hat napon belül harmadik tét mérkőzését kénytelen játszani a PSG, és eddig nem valami jó mutatókkal pótolja az elmaradt mérkőzesit a párizsi csapat. Első fordulóban rengeteg hiányzóval, egy kapushibának is köszönhetően pont nélkül maradtak, hétvégén viszont már egy pár "sztár" játékos visszatérésével is csak vereség fért bele az ősi rivális Marseille ellen hazai pályán. Nem véletlen tettem a sztár szócskát idézőjelbe, mert amit Neymar és társai lemüveltek a hétvégén az nem volt emberhez méltó. Már a mérkőzés elején remek színészi képességeinek köszönhetően rengeteg vendég játékos besárgult jogtalanul, ami nagyon-nagyon paprikássá tette a mérkőzést, eisze életemben nem láttam ilyent hogy a mérkőzés 60. percében 1,35-1,40 körül legyen a piros lap szorzója, amiből aztán lett is 5 a mérkőzés végére a kakaskodás után. Ennek köszönhetően nem lesz pályán az immár sokszoros Oscar díjas Neymar, Kurzawa illetve Parades sem.

Bár a Metz is hasonló gólaránnyal és pontszámmal áll két mérkőzés után, mint a PSG, viszont két egy gólos vereség a Monaco és a Lyon ellen bőven vállalható kategória azok fényében, hogy egyik mérkőzésen sem játszott alárendelt szerepet a francia kiscsapat.

Lehet kezd kicsúszni a pad Tuchel alatt? Vesztes BL döntő annyira megrontja a játékosok morálját, ahogy tette a Tottenhamnél Pochetino állásával, és nem fog tudni mégegyszer felpörögni ennyire az együtttes? Kezelhetetlenné vált az öltöző és egy keményebb edzőre lenne szükség? Rengeteg megválaszolatlan kérdés, amire a mai mérkőzés valószínüleg nem fog tudni választ adni, viszont nem látom, hogy tudna ez a PSG ilyen mérkőzések után, ilyen botrányok után tiszta fejjel neki menne a Metznek és legalább három góllal hazaküldeni őket. Hatodik nap alatt harmadik mérkőzésük, ahogy már írtam, viszont akik válogatott szünetről jöttek vissza, minimális idény eleji alapozással, elképzelni sem tudom mennyire lehetnek rottyon. Ilyen szorzón ebben a vendég hendiben nekem bőven van érték, azért is játszom maximális megengedett téttel.

Paris SG - Metz: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp