Nehéz lesz Pirlónak megvédenie a Juventussal a scudettót. A Milan Ibrával remekül kezdte a szezont, Conte utál második lenni, és akkor még ott van a Napoli, Atalanta, Lazio trió is nem beszélve a javuló Roma, és a szemtelen Sassuolo teljesítményéről. Egyszerűen nem engedheti meg magának az Öreg Hölgy, hogy pontokat hullajtson egy Hellas ellen.

A múlt héten mégis megtörtént a „blama”. A sérülésektől erősen megtizedelt Juventus az újonc Crotone ellen csupán 1:1-es döntetlent ért el. Chiesa kiállítása miatt a végjátékban emberhátrányban voltak a Zebrák, és az egész meccsen szakadó eső sem segítette a déliek védelmének feltörését. Fanatikusaik féltették a bajnokot a kijevi Bl-meccstől, de rácáfoltak a kétkedőkre, mert magabiztos játékkal elhozták a három pontot. Pirlo teljesen el volt ájulva a mérkőzés atmoszférájától, mert 20.000 néző előtt játszhatott a csapata. A Verona elleni meccs előtt egy csomó jó hír van a Juve körül. Chiellini maródi, CR negatív tesztjére még várni kell, de mindenki más bevethető (Chiesa ugye eltiltott)! Lesz De Ligt is és ez az álmoskönyvek szerint igencsak jó hír a torínói csapatnál. A tervek szerint Dybala és Moratta egymás mellett kezd, s azt gondolom, hogy nem veszít pontokat a Juve.

Pofás kis csapat a Hellas. Alapvetően van tartása az együttesnek, de mégis azt gondolom, hogy egy motivált Juventus ellen kikapnak, mert egyszerűen szintkülönbség van. Ivan Juric csapata szerintem ebben a szezonban főként a Bentegodiban gyűjtögeti majd pontjait, egyetlen idei idegenbeli bajnokiján Parmában veszített (1:0). A Benassi, Günter, Veloso trió maródi, de Barak visszatérhet a kezdőbe. A Verona Kalinicban (a múltban rendre betalált a torinóiak ellen) és kapusában, Silvestriben bízik. Utóbbi 93 %-os védési hatékonysággal kezdte a szezont, igaz, hogy olyan kvalitású csapattal, mint a Juventus még nem találkozott!

Szemlátomást jól jött ki a Dinamo elleni meccsből a Juve, s most a Barcelona elleni csoportrangadó előtt egy jó felvezető mérkőzést akar a Hellas legyőzésével. A mérkőző felek szerintem nem képviselnek azon szakmai/pénzügyi/tudás szintet, és a hazaiak nem engedhetik meg maguknak az újabb pontvesztést!

Juventus - Hellas Verona: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp