Utolsó tornák egyike a bécsi, már ami a 2020-as naptári esztendőt jelenti, vannak akiknek már csak egy levezetése ennek a csonka évnek, mások ezzel is készülnek az év végi világbajnokságra, és vannak, akiknek még ez egy lehetőség, hogy eljussanak Londonba,

Elég szép kis névsor gyűlt itt össze, Medvedev igazából Alex de Minaurral kezdett volna az első körben, ám a fiatal ausztrál visszalépett, miután vasárnap két szettben kikapott az antwerpi torna döntőjében Humberttől. Valószínűleg nem bánja nagyon az orosz, mert Jung személyében egy sokkal kellemessebb első körös ellenfél vár rá. Medvedevnek a gyorsabb borítások lényegesen jobban fekszenek, mint a salak, legutóbb kemény borításon az US Openen az elődöntőig menetelt, ahol a későbbi győztes Thiem ejtette ki. Nagyon komoly adogatásokkal rendelkezik, sokszor másodikra is elsőt üt, és magassága ellenére remek a lábmunkája, ami egy stabil alapvonal játékot is eredményez az orosznak. Furcsa, de nála a fonák az erősebbik oldala, elég agresszív játékos, hamar átveszi az irányítást egy-egy ponton belül.

Jung egy tajvani srác, 31 éves, sosem volt a top 100 tagja, az ő nevével a legtöbbször a challanger tornákon találkozhatunk, néha felkerül egy-egy tornára a kvaliból, most pedig de Minaur visszalépése miatt szerencsés vesztesként indulhat Bécsben, mert a kvaliból Pospisil már kiütötte. Alacsony, ingyen pontokat nem tud szerezni az adogatásokkal ezen a gyors borításon sem, nem egy agresszor típus, inkább kigyalogolja a pontokat, aki ellen tudja, de top 10-es játékossal merem állítani, hogy nem nagyon találkozott még.

Könnyed ujjgyakorlatra számítok Medvedevtől, nem látok esélyt, hogy szettet bukjon, sima 2-0, de az ilyen 62 62 féléből.

Jung, Jason - Medvedev, Daniil: Szett hendikeppel - Hendikep tipp