2020 okt 28. 14:00

Jung, Jason - Medvedev, Daniil

Jung, Jason

-

Medvedev, Daniil

Unibet
Élő közvetítés
Bet365
Tippmix
Élő közvetítés
1
2

hubika88
hubika88 elemezte ezt a mérkőzést
2020 okt 26. 23:21

Utolsó tornák egyike a bécsi, már ami a 2020-as naptári esztendőt jelenti, vannak akiknek már csak egy levezetése ennek a csonka évnek, mások ezzel is készülnek az év végi világbajnokságra, és vannak, akiknek még ez egy lehetőség, hogy eljussanak Londonba, Elég szép kis névsor gyűlt itt össze, Medvedev igazából Alex de Minaurral kezdett volna az első körben, ám a fiatal ausztrál visszalépett, miután vasárnap két szettben kikapott az antwerpi torna döntőjében Humberttől.

Elemzés megtekintése

ATP - Vienna tabella

Jung, Jason - Medvedev, Daniil tippek


Ezen az oldalon találod meg az összes beküldött sportfogadás tippet a Jung, Jason - Medvedev, Daniil mérkőzésre, az ATP - Vienna bajnokságból, melyet a különböző ingyenes tippjátékba beküldtek a felhasználóink. Az esemény pontos időpontja: 2020 okt 28. 14:00.

A Jung, Jason - Medvedev, Daniil tenisz eseményt élőben is követheted és élőben fogadhatsz rá a következő fogadóirodáknál: Unibet TV . A streamelt események követése ingyenes, mindössze pénzzel kell rendelkezned a számládon. Amennyiben számlád üres, de az utóbbi 24 órában volt egy érvényes fogadásod, akkor is elindíthatod az élő közvetítést. Bizonyos eseményeknél előfordulhat, hogy földrajzi korlátozások is érvényben vannak, és a te tartózkodási helyeden nem elérhető a meccs élő közvetítése a jelölt fogadóirodánál. Ezt a fogadószámládra belépve tudod ellenőrizni.

Jelenleg a mérkőzésre 1 fogadási piacra találsz tippeket. Ezek közül a szett hendikeppel piacok a legnépszerűbbek. A beküldött tippek a legtöbb Tippmix kalkulátorba beküldött tippel ellentétben nem teljesen tét nélküliek, mivel ezekkel a játékosok egymással versenyezve próbálnak jobb helyezést elérni a tippjátékokban. Ettől függetlenül ezek teljesen ingyenes tippek és az oldal üzemeltetői nem vállalnak felelősséget ezek helyességéért. A sima tippek mellett elemzéseket is találsz a Jung, Jason - Medvedev, Daniil meccsre. Ezekből komolyabban is felkészülhetsz a fogadásod elhelyezése előtt, mert minél több információval rendelkezel, annál pontosabban tudsz fogadni egy mérkőzésre.

Ezen az oldalon megtalálod a mérkőzésre kínált sportfogadás ajánlatot is a legtöbb piacra, oddsokkal együtt. A legtöbb esetben összehasonlíthatod több iroda szorzóját is egy kimenetelre, legyen az Unibet, bet365 vagy éppen a Tippmixpro által kínált szorzó. Így könnyen eldöntheted, melyik bukmnéker adja a legjobb ajánlatot az általad kiszemelt kimenetelre.