Új hónap új esélyek, és mint ilyen, egy stabil tippel gondoltam megnyitni novembert a guruban. Hogy mennyire stabil, nyilván majd a meccs eldönti. Amiből elsődlegesen kiindulok, hogy a Real Madrid nem kap ki az Intertől. Ez már fél siker, feltéve, ha jön.

A Real Madrid győzelmi kényszerben van, hisz jelenleg cudarul áll az egy pontjával, de a jó a rosszban, hogy a többiek sem sokkal jobbak. Mivel UEFA rendezvény, nagyon fontosak az egymás elleni meccsek, azonos pontszámnál az egymás elleni eredmények döntenek, és nem a gólkülönbség. Szóval fontos a Madrid-Inter összevetésben a H2H, és fontos, hogy ha nyer mondjuk a Madrid, mennyit képes közé tenni.

A tippem azért tartom jónak, mert az Inter semmivel sem jobb a Madridnál, sőőőőőtttt... Néztem a Sahtar ellen Lukakuékat, nem győztek meg. Néztem a számokat, nyolc tétmeccs, ebből 5 olyan, ahol minimum kettőt kapott az Inter. Egy Conte-csapattól ez azért elég ciki. Nyilván a 3-5-2 adott, így én inkább a játékosok, középpályások és védők nyakába varrom a gólokat. Parma, Benevento...

Aztán Ramos! Sergio Ramos megkerülhetetlen, vezér a pályán, vezér a pályán kívül. Ha ott van a pályán a Sahtar ellen, valószínűleg nem kap hármat a Madrid. Azért legyünk őszinték, Varane-on az elmúlt közel fél évben minimum három fontos meccs ment el... Viszont ha Ramos a pályán van, akkor mindenkit picit jobbá tesz, olyan hatása van neki a társakra, mint anno CR-nek volt. Zidane remekül rendezi a kisebb surlódásokat, a hétvégi bajnokin Vini és Benzema játékán is látszott, hogy nincs köztük feszkó, egy irányba húzzák a szekeret. Összejött hétvégén 4 lőtt gól, igaz, a Huesca volt az ellenfél, de akkor is. Ha összevetem a sorokat, talán egyedül a kapus poszt az, ahol ikszre lehet hozni a két csapatot, a középpálya és védelem nálam inkább a Madridé, és itt dőlnek el a lényegi kérdések, ráadásul az Internél Alexis és Lukaku is sérüléssel bajlódik. Emellett hazai pálya, ezekben az időkben ennek különös jelentősége van, szóval nálam ez most valóban egy 10/10-es tipp.

Real Madrid - Inter: Döntetlen esetén a tét visszajár - Mérkőzés tipp