Eddig elkerülte a figyelmem a Kisvárdánál történtek. Ugyanis a csapatnál többen koronavírusosok lettek. Sőt, Supka Attila, Híres Gábor és Erős Gábor is karanténba vonultak. Révész Attila sportigazgató nyilatkozatából két dolog szűrt szemet:

1. „A héten elmaradt a videoelemzés, nincsenek közös taktikai megbeszélések, ami a felkészülésünket alaposan megnehezítette, de most azt tartottuk szem előtt, hogy minél kevesebben tartózkodjanak közösen a zárt légtérben.”

2. „Van olyan játékosunk, aki már visszatérőben van a betegségből, mások a héten betegedtek meg, de szerencsére nem egyszerre és tömegesen jelentkeztek a problémák, mint azoknál a csapatoknál, amelyeknek a sorait alaposan megtizedelte a vírus.”

Ebből levonhatunk néhány következtetést:

1. a csapat semmi taktikai iránymutatást nem kapott a Puskás elleni meccs előtt.

2. Felforgatott kezdőcsapattal vágnak neki a meccsnek, nem tudható, ki fog pályára lépni.

3. nem lesz Felcsúton a vendég csapatból olyan ember, aki taktikai változtatásokat tudna eszközölni meccs közben.

A Puskás megkapta a lehetőséget a Sorstól, hogy behúzza a meccset. Mégsem csökken olyan mértékben a szorzójuk, mint várható lenne (2.15-ról 1.80-ra). Valahogy mégsem tűnik olyan kilátástalannak a Kisvárda helyzete, amely oka szerintem a Puskás gyenge játékában rejlik. Nyerhetett a csapat a Budafok és a Budapesti Honvéd ellen úgy, hogy gólt sem kapott, de nem az ott mutatott játékuk a realitás.

A Kisvárda felforgatott csapattal, felforgatott körülmények között is úgy léphet pályára, hogy van esélye a pontszerzésre. A csapat magabiztos, jó helyzetben vannak, nyugodtan játszhatnak. Ez szerintem eredményezhet náluk egy olyan felszabadultságot, amely gólokban nyilvánulhat meg. Spandler Csabikának gyereke született a héten, az ő gondolatai máshol járnak, Viana befickándozhat egy-két gólt mellette.

Puskás Akadémia - Kisvarda: Gólok száma - Felett/alatt tipp