Mikor e sorokat írom még eszem ágában sincs játékba küldeni a Puskás Akadémia - Kisvárda találkozóra szánt tippemet, hisz a legfrissebb hírek miatt nagyon szépen hízik az általam választott opció oddsa, ezért kivárok az utolsó pillanatig. A hírek pedig nem másról szólnak, minthogy a vendégcsapatra is lesújtott korunk betegsége, mely döntően befolyásolta mind a felkészülésüket, mind az utazó keret kialakítását. Arra azért szeretném felhívni mindenkinek a figyelmét, hogy ezzel a tippel februárban Bognár sporttárs hathatós közreműködése mellett egyszer már "megfáztam", pedig olyan erősítés volt a sorainkban a lelátón, mint csacsa44 és kedves családja. Most biztos, hogy nem leszünk ott, de ettől függetlenül továbbra is jónak ítélem meg ezt a tippet.

Hektikus szezonja van eddig Hornyák Zsolt csapatának, a Puskás Akadémiának. Hat győzelem mellé, hat vereséget gyűjtöttek be mostanáig Szolnoki Rolandék úgy, hogy a vereségeik közül nem egy már-már súrolta a megalázó kategóriát. Mivel "zabálom" a magyar focit, ezért szinte minden mérkőzésüket láttam a felcsútiaknak, de edzőjük kivételével nem tettek rám mély benyomást. Az edzőjük, Hornyák Zsolt az igen. Szerencsétlen mondta volna az igazságot, meg nem is, de tisztában volt vele, ha megmondja a frankót, repül. Most, két gyötrelmes játékkal elért győzelemmel érkeznek a mérkőzésbe és a honlapjukat nézegetve nagyon magabiztosak a végeredményt illetően. Elképzelni nem tudják, hogy miért ne vernék meg az ezer sebből vérző ellenfelüket.

Nos, tényleg vannak gondok a szabolcsiak soraiban, de ne vegyünk mérget arra, hogy innen törvényszerűen vereséggel kell majd távozniuk Lucaséknak. Én tudatában vagyok az utazó keretnek összetételének (melyet ígéretemhez híven nem adhatok ki), annyira azért nem drámai a helyzet, mint ahogyan az az első sajtóhírekben tálalva volt. A szakmai stáb kompletten kidőlt ez tény, valamint ehhez jön még egy-két kulcsjátékos hiánya, de annyira nem rossz, mint ahogyan azt én gondoltam volna elsőre. Itt a Kisvárdánál két dolog van ami visszaüthet, a megszokott heti felkészülés hiánya és a jól bejáratott menetrend borulása. Ez is inkább csak a mérkőzés vége felé kellene, hogy jelentkezzen Bumbáékon. Ha Antal Péter játékvezető nem nyúl bele a mérkőzésbe ( az MTK elleni idegenbeli meccsünkön sajnos már megtette), akkor ez egy erős tippnek tekinthető az első félidőre.

Az oods mozgás megfordult, tehát éppen itt az ideje a tipp játékba küldéséhez.

Puskás Akadémia - Kisvarda: Dupla esély - 1. félidő - Dupla esély tipp