Egynapos halasztás volt. Tehát ismét “megy” a korábbi szöveg nagyobb része, amely szövegből immár kivettem a Nycke Groot-részt. Nem tudtam, hogy az van, ami. Látszik, hogy az utóbbi időszakban nem a hírekkel foglalkoztam, hanem egyéb teendőim voltak. Mihamarabb pótolom a hiányt. Íme a szöveg:

A hollandoknál az egykori kiváló focista Rafael van der Vaart élettársa, a világbajnok Estavana Polman - aki jelenleg a dán Team Esbjerg játékosa -, míg a szerbeknél Dragana Cvijics hiányzik a tornáról. Tudom, hogy maximum csak egyéni szocprobléma, ám én "úgy vagyok" ezzel, hogy Estavana Polman játéka tényleg hiányzik és Dragana Cvijics úgynevezett játéka meg egyáltalán nem hiányzik nekem. Még szerencse, számomra, hogy a szőke csajok válogatottjában szerepel majd a kapus Tess Wester, a balátlövő Lois Abbingh, a jobbátlövő Laura van der Heijden és a kiváló védőjátékos Kelly Dulfer is.

Nehéz ilyenkor, az épp aktuális torna elején a tippelésnél bármit is többet gondolni, hiszen ilyenkor még minden "homályos", nem tudni, hogy ki(k)től milyen teljesítmény(ek) várható(k), egyelőre még nincsen semmi "kapaszkodó". Most pedig, ezen járvány miatt, még speciálisabbak a körülmények, s egyelőre tényleg csak tippelni lehet arra, hogy kiből mit "hoznak ki" ezek a dolgok.

Egyelőre csakis annyi tűnik viszonylag biztosabbnak, hogy a szerbek későn utaztak el az Európa-bajnokság helyszínére, ahol a megérkezéskor kötelező volt a teszt és kötelezően a szállodában kellett maradniuk a teszt eredményének megérkezéséig. Nem tudom, hogy van-e lehetőségük edzeni a helyszínen, de az biztos, hogy nagyon kevés az idő az alkalmazkodásra.

Holland győzelmet tippelek, hiszen a szőke csajok válogatottjának nem ártanak a sikerek. És nem csak azért tippelek holland győzelmet mert sima továbbjutónak várom Hollandiát, hanem a legjobb 4 közé is várom. Ha pedig lesz még egy kis szerencse is ezen az EB-n, akkor bizony tényleg jó lesz győzelemmel kezdeni a norvégok elleni döntőig vezető utat. Ja, és, persze, azért az is benne van a pakliban, hogy ezt a meccset megint el fogják halasztani, de az esetben már véglegesen és a szerbeknek "lőttek".

Tipp: győz Hollandia.

Hollandia (n) - Szerbia (n): Teljes játékidő - Mérkőzés tipp