Úgy tűnik, hogy ennél a Holstein Kiel - VfL Osnabrück német másodosztályú bajnoki találkozónál be kell vállalnom némi kockázatot, de hát ez van. Valamit valamiért. Az élet nem habostorta.

Amúgy a helyezésekből nem feltétlenül kellene valami kockázatos dolognak következnie, sőt, semmilyen kockázatnak nem kellene következnie, hiszen a 28 ponttal listavezető házigazda Holstein Kiel arra készül, hogy idén végre-valahára feljusson a Bundesliga élvonalába (mérlege: 13 mérkőzésen 8 győzelem, 4 döntetlen, 1 vereség, 22-11-es gólarány), miközben pedig a vendég VfL Osnabrück mindössze a középmezőnyben van, 19 ponttal 9. helyezett (mérlege: 13 mérkőzésen 5 győzelem, 4 döntetlen, 4 vereség, 16-17-es gólarány), jól áll neki a középszerűség és nagyon jó úton halad afelé, hogy a későbbiekben ne legyenek majd kiesési problémái.

Szóval és elvileg sima hazai sikerrel kellene végződnie ennek a Holstein Kiel - VfL Osnabrück találkozónak, ám azért megvan az a "gikszer" is, hogy VfL Osnabrück viszonylag gyakran teljesít jól idegenben. Ebben a szezonban az osnabrücki gárda azon csapatok közé tartozik, amelyek saját pályájukon gyakran hibáznak és buknak, ám ezért cserébe az idegen pályákon visszaszerzik az elhullajtott pontok nagyon nagy részét és ezzel a kiszámíthatatlan játékukkal alighanem őrületbe kergetik a rájuk vagy ellenük tippelőket.

Azt akarom kihangsúlyozni, hogy simán "benne van" a döntetlen is ebben a Holstein Kiel - VfL Osnabrück mérkőzésben, bár első látszatra tényleg csak annyit lehet látni felületesen, hogy az éllovas fogadja otthonában az éppen soron következő középcsapatot. Én azért mégsem "erőlködök" az ikszre való tippeléssel, hanem megkockáztatom a hazai győzelmet, mert mostanában nagyon jó formában van a Holstein Kiel. És azt biztosra veszem, hogy ha nem lesz semmi hiba hazai oldalon, hanem továbbra is marad a kiváló forma, akkor itt a hazai sikeren kívül nem igazán lehetséges egyéb másik eredmény.

Tipp: győz a Holstein Kiel.

Holstein Kiel - VfL Osnabrück: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp