Látom, hogy az SfGuru ezen a mostani évében is "jól" rajtolok, ezért - szerintem - semmi akadálya sincs annak, hogy ennél a Fortuna Düsseldorf - SC Paderborn német másodosztályú mérkőzésnél arra tippeljek, hogy a Fortuna Düsseldorf legalább az egyik félidőt megnyeri. Semmi probléma nem lesz akkor, ha véletlenül ezt sem találom el, hiszen csak ismét nem fogok nyerni, és kész. Viszont ha eltalálom, akkor nyerni fogok. Ez van: a Juventus meze is régebben vagy fehér mez volt fekete csíkokkal vagy pedig fekete mez volt fehér csíkokkal.

Irányadásnak talán több lehet a semminél, hogy a házigazda Fortuna Dusseldorf (eddigi mérlege: 13 mérkőzésen 7 győzelem, 2 döntetlen, 4 vereség, 19-18-os gólarány) sokkal jobb formában van, mint a vendégcsapat SC Paderborn (eddigi mérlege: 13 mérkőzésen 5 győzelem, 3 döntetlen, 5 vereség, 17-15-ös gólarány). Azt, hogy mennyit ér a hasonló információ és valójában csak a semminél több, nagyon jól lehetett látni a vasárnapi Holstein Kiel - VfL Osnabrück találkozón, ahol hiába volt lényegesen jobb formában az éllovas házigazda Holstein Kiel, mert mégis viszonylag simán nyert nála 2-1-re a másodosztályú német bajnokság második felében levő VfL Osnabrück. Szóval ennél a Fortuna Düsseldorf - SC Paderborn meccsnél is meg lehet állapítani, hogy a Fortuna Düsseldorf sokkal jobb formában van, mint a SC Paderborn, de ez nem lehet akadálya annak, hogy majd a meccsen a paderborniak úgy leverjék a düsseldorfiakat, mint vak a poharat.

Elsőre a sima hazai sikert tippeltem erre a Fortuna Düsseldorf - SC Paderborn találkozóra, ám "visszavettem" ebből, mert azt gondolom, hogy ha csak arra tippelek, hogy a Fortuna Düsseldorf legalább az egyik félidőt megnyeri, akkor talán majd végül az fog történni, hogy a Fortuna Düsseldorf nagyon simán és könnyedén el fogja verni az SC Paderborn együttesét. Ennél a tippnél nem érdemes valami lényegesebbet keresni, hiszen csak az van, hogy a hasamra ütöttem, tippeltem azt, amit, oszt jó napot, jöjjön, aminek jönnie kell.

Tipp: Fortuna Düsseldorf legalább az egyik félidőt megnyeri.

Fortuna Düsseldorf - SC Paderborn 07: Fortuna Düsseldorf legalább az egyik félidõt megnyeri - Igen/Nem tipp