Na, a fene sem gondolta, hogy a 161 under még 1.30-cal fizet, ha hamarabb ránézek a szorzókra, akkor nem ilyen futtában írom be ezt az előzetest, vagy inkább tippajánlót.

A csoportunkban (F csoport) mindenki 4-4 meccset játszott, kivéve minket, aminek az oka ismerős. Pont az, ami miatt manapság meccseket szokás elhalasztani... Érdekesség, hogy most a szlovén stábban van pozitív esett, de már mindenki úgy van vele, hogy legyen lezavarva minden meccs...

Nem vettünk részt a legutóbbi buborékban, de majd most!

Két meccs azért a csapat háta mögött van, Szlovéniát 77-75-re győzte le a magyar csapat, és van egy 62-60-as Ukrajna elleni siker is. Két meccsből két győzelem, és még az osztrákokkal megvan az oda vissza meccs, azaz baromi jól állunk.

Kiyevben lesznek a meccseink, a csütörtöki Szlovénia elleni találkozó után sincs pihenő, pénteken már Ausztriával játszunk, aztán szombat pihenő, és vasárnap-hétfő még két meccs. Azaz öt nap alatt kell négy meccset lezavarni, oda azért be kell osztani az erőt, energiát, nem kiadni minden tartalékot az első nap. Ugyanakkor az is igaz, hogy ha a szlovén csapatot megverjük, akkor a másik három meccstől függetlenül ott vagyunk az Eb-n. Azt is tudni kell, hogy a szlovénok már kvalifikáltak, és ezért nagy a valószínűsége, hogy nem a legjobb játékosokkal érkezik az ellenfelünk az ukrajnai bubiba. Megszakadni ők sem fognak, meg mi sem. Eleve nem vagyunk egy all-star csapat, csupa-csupa melós játékos, és Ivkovic is ebben bízik, azaz a munkában. Mi sosem fogunk gálázni, de küzdeni igen, és ez sokszor elég. A szlovének legjobbjai nem jönnek, valószínűleg egy szedett-vetett szlovén csapat tudja le itt a kötelezőket, de mint csapat, nem hiszem, hogy annyira egységes lenne, épp ezért pontot sem várok tőlük olyan sokat. Mi meg nem fogunk uptempót játszani, nincs Allen, nincs Hanga Ádi, jó kis megfontolt, 20 másodperces támadások, szóval ja, kevés pontot várok. A szlovéneknek sincs miért rohanni, nekünk meg főleg nincs. Csak az számít, hogy ebből a meccsből 2 pont legyen, de ha nem jön össze, az sem gáz, hisz Ausztriát verni kell. Maximum a ráadás babrálhat ki a tippet, de látok magam előtt egy olyan vergődést, ahol még az extra öt perc is belefér a 161 underbe.

Szlovénia - Magyarország: Pontok száma - Hosszabbítással - Felett/alatt tipp