Nagyon megviccelt a pénteki meccsével a Leicester, ezzel pedig saját magát hozta nagyon nehéz helyzetbe.Vesztett pontok tekintetében három pontra van tőlük a Pool, játszanak még MU-Chelsea és Tottenham trióval, nagyon csúnya lenne részükről ha ezek után maradnának le a BLről.

Solkjear dolga eléggé érdekes, milyen csapattal álljon ki a kedd esti mérkőzésen, de elnézve a csütörtöki és a vasárnapi kezdő 11-ét minden bizonnyal a kedd Leicester elleni meccs lesz az, ahol hozzányúl a B-C csapathoz és rotálni fog. És ezt nyugodtan meg is teheti, nekik lényegében egy tét meccs van idén, az EL döntő, a bajnokságban a második helyük szinte biztos, azok után, hogy hétvégén ismét hátrányból tudtak felállni, és nyerni meg a meccset, idén összesen 31 pontot szereztek azok után, hogy hátrányba voltak egy mérkőzésen, ami azért nem kis teljesítmény.

Leicester nagyon hálás lehet a körülményeknek, hiszen egy minden bizonnyal kifacsart, és tartalékos MU ellen szerezheti meg a BL-hez elengedhetetlen 1 vagy 3 pontot. Két nappal több idejük volt készülni és pihenni, ráadásul 6 napon belül már a harmadik meccse lesz az Unitednek. Solkjeaer is tett arra utaló jeleket az interjúiban, hogy a csütörtök Pool elleni rangadó számukra a fontosabb mérkőzés, jó öreg rivalizásnak eleget téve, kétszer is remekül keresztbe tehet a liverpooli csapatnak, először is azzal, hogy nem túl nyilvánosan, de oda adják a meccset a Leicesternek, és csütörtökön meg pontot rabolnak Kloppéktól, így hosszú idő után a MU lenne BL-ben és a Liverpool mehetne ismét Európa Ligát játszani a szép kis csütörtöki estéken. Leicester két gyenge meccs után össze kell kapja magát, és a frisseségüknek köszönhetően, pontokkal fognak távozni Manchesterből.

Manchester United - Leicester City: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp