Gasperini csapata egy újabb csodálatos szezont fut. A bajnokságban már szinte biztosan a top4-ben végeznek ami egy újabb Bajnokok Ligája szereplést érhet ahol idén is nagyon szép eredményt értek el hiszen a csoportjukból továbbjutva megélték a tavaszt, emellett pedig az egy hét múlva esedékes Juventus elleni olasz kupa döntőbe is jegyet váltottak. Ha az utolsó három fordulót nem szúrják el nagyon akkor mondhatni kihozták a maximumot a szezonból. Nagyon sok emberrel megszerettette magát ez a csapat, a látványos lehengerlő támadófocijával. Szurkolok nekik hogy meglegyen a második hely, amihez nagy lépést jelenthet ha zsinórban hetedik hazai bajnokijukon is három pontot tudnának szerezni, amihez szerintem kétség nem férhet hogy sikerülni fog. Mint korábban már megtárgyaltuk a Roma elleni remi, és a Sassuolo elleni 1:1 (70 perc emberhátrány) alkalmával is nagyon jól játszottak, a többi meccset pedig gond nélkül húzták be többször 5 gólokat lőve. Muriel és Zapata együtt már 35 bajnoki találatnál tartanak és nem vagyok biztos benne hogy nem lövik ismét a csapatot 100 körüli gólra a szezon végére.

Ha valakit pedig akkor Inzaghi csapatát meglehet szórni. A Beneventonak szintén nagyon kellenének a pontok de ez ma lehetetlen küldetésnek tűnik ezzel a védelemmel ami nekik van. Gólokat kell szerezniük mert hogy Murieléket nem fogják tudni feltartóztatni arra szinte mérget vehetünk. A Lazio 5, Udinese 4, Milan-Genoa 2-2, legutóbb pedig a Cagliari 3 gólt vert nekik.. Négy nap múlva játszanak a full utolsó Crotone ellen, ami élet-halál meccs lesz, majd a Torino ellen akik számára addigra tét nélkülivé válhat a találkozó. Ha azt a hat pontot begyűjtik reménykedhetnek a Serie A tagság megőrzésében, így nem biztos hogy rossz hozzáállás a mai meccset elpasszolni a bombaformában játszó Atalanta javára, ami mindenféle erőlködés esetén is valószínűleg több gólos hazai győzelemmel zárulna.

Mindkét félidőben gólt várok a hazaiaktól. Ha az első játékrészben ez összejön nem hiszem hogy gond lehet a tippel a még jobban fellazuló vendég védelem okán. De valahogy egy újabb kiütést érzek a meccsben.

Tipp: 4-0

Atalanta - Benevento: Atalanta mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem tipp