Gálameccs, telt ház, francia győzelem és sok gól várható Budapesten a második fordulóban. Azt hiszem, hogy örülhetünk, ha nem tömnek ki minket nagyon a gallok, a regnáló világbajnok számára nem jelentünk majd nagy veszélyt, mégis azt gondolom, hogy egy szépítő találatot bevihetünk.

Reális esélyünk nincs a pontszerzésre Deschamps csapatával szemben. Legyünk őszinték: Franciaország űrfocit játszik hozzánk képest, így csupán remélhetjük a tisztes helytállást és a küzdőszellemet. Vélhetőleg ha akarjuk, ha nem belekényszerülünk a mérkőzés 80-90 százalékában egy 5-3-2-es sündisznó pozícióba. Minden passznak, labdaszerzésnek, szerelésnek örülnünk kell majd. Ellenfelünknél olyan sebesség lesz, amit hosszú távon képtelenek leszünk majd megfékezni, sőt szerintem a félidőben már 3:0 lesz oda.

Továbbjutás és lehetőleg a csoportgyőzelem lesz a cél Llorisék számára. Kínosan vicces volt a németek legyőzése is, az embernek az volt az érzése, hogy akkor bontják meg ellenfelüket Benzemáék amikor akarják, csoda, hogy csak 1:0 lett. Úgy gondolom, hogy a világbajnok 2018-as csapatnál is jobbak most a gallok, akkor a Real csillaga eltiltások miatt nem lehetett a keretben, vele azonban a Pogba, Mbappe, Griezmann négyes megállíthatatlannak tetszik. Alájuk dolgoznak Kante vezetésével a labdaszerzők, s minden adott a sikerhez: technika, erőnlét, fénysebesség és széles taktikai repertoár.

Nem tudom, mennyire fogja megviselni Gulácsit ez a nyomás, de tény, hogy egy idegbajos kilencven perc vár rá. A lehető legrosszabbkor találkozunk a világ legjobb válogatottjával: bombaforma, erős motiváltság a továbbjutás megkaparintásának lehetősége miatt. Nincs kétségem, győzni fognak a franciák, mert jobbak és gyakorlatilag kizárólag világsztárok lesznek majd a kezdőben ellenünk. A torna előtt is azt gondoltam, hogy a harmatos németek ellen jók lehetünk talán egy pontra Münchenben, de gallok ellen semmi esélyünk. Remélem sérülések és nagyobb kiütés nélkül lehozzák a srácok. A tippem a félidei három gólos hátrány, s az, hogy utána lelazázza ellenfelünk a meccset, ahol a végén találunk egy szerencsés gólt. Rámegyek hát a 3,5 overbe, mert ez simán benne van ebben a mérkőzésben, s örülni fogunk, hálásak leszünk, ha nem lesz csúnya a vége!

Magyarország - Franciaország: Gólok száma - Felett/alatt tipp