Ahhoz képest, hogy nem akármilyen gólzápor várható az OTP Bank Liga második, "csonka" fordulójának zárómérkőzésén, nagyon baráti oddsal nyitottak a bukik az over2,5 felett opcióra. A Puskás Akadémia - Paks találkozóknak nagyon komoly overes múltja, főleg overes közelmúltja van, tehát gyorsan le is csapok a lehetőségre egy írás erejéig.

Emelem kalapom a PAFC edzője, Hornyák Zsolt előtt, mert abból a nem kis letargiából, amit csapatának a nemzetközi szereplése jelentett pillanatok alatt vissza tudta rántani az övéit a magyar valóságba és egy értékes idegenbeli győzelemmel kezdték az idei sorozatot. Az Újpest elleni siker igazából náluk is akkor nyer értelmet, ha rá tudnak duplázni és megverik aktuális ellenfelüket a Paksot. Az előző szezonban a Pancho Arénában egy gólokban gazdag találkozón ez sikerült is nekik, viszont fordított párosítás mellett, szintén gólokban gazdag találkozók keretében kétszer is megalázta Őket a Paks. Na itt a lehetőség a nemes bosszúra. Ha valamikor, akkor ezen a mostani Pakson akár gólkülönbséget is lehet javítani. A magyar színvonalhoz viszonyítva kellően mély és minőségi a felcsútiak kerete, a kispadjuk hosszáról már nem is beszélve. Aki a kispadon jegelni tud egy Plsek - Slagveer - van Nieff triót az inkább ne szóljon egy szót sem. Igaz a helyettük játszók, Alexandru Baluta-val az élen nélkülük is megoldották a feladatot és önbizalommal telve várhatják mostani riválisukat.

Ez a rivális pedig nem más, mint a mindenhonnan kiutált Bognár "Kaszinós" György Paksa. Még. Mert szerintem rövidesen eljön majd az idő, amikor rájönnek mások is, hogy nem csak emberileg nulla ez az ember, hanem szakmailag is. Ennek ékes bizonyítéka volt számomra az előző forduló eredménye, ahol Pintér Attila Mezőkövesdje különösebb megerőltetés nélkül verte a zöld-fehéreket. Védekezni többszörösen bizonyítottan nem tud a Paks, támadásban pedig ahogyan jeleztem is, elhagyta Őket a tavalyi szerencséjük. Elég csak Haraszti döntő pillanatban kihagyott büntetőjére gondolnunk. Azt nem gondolnám, hogy gólt, gólokat nem fognak szerezni a mostani találkozón, mert a paksiaknak is vannak nagyon jó karaktereik, elég csak a gólkirály Hahn Jánost megemlítenünk ebben a kategóriában, de a feltámadásukra, a győzelmükre egy fillért sem tennék.

Végeredményre a fent leírtak ellenére sem tippelnék, mert a PAFC is tud kellemetlen meglepetéseket okozni a sportfogadóknak, de a 3 vagy több gól bőven benne van ebben a mérkőzésben.

Puskás Akadémia - Paksi SE: Gólok száma - Felett/alatt tipp