Két veterán játékos csap össze a második fordulóban nevezetesen Gael Monfis és John Millman. Ezért is meglepetés,hogy korábban soha nem játszottak egymás ellen amibe még most is furcsa belegondolni. Két igazi egyéniség és harcos mérkőzik meg ezen a találkozón.

Monfist a sérülések és pandémia egyaránt a padlóra küldték. Ezért fizikailag és mentálisan egyaránt nyugodtan mondhatom,hogy nullán van. Sajnos ez nem, csak egy meglátás vagy vélemény hiszen elég csak az eredménysorára rápillantanunk. Ahol láthatjuk,hogy 2020.februárja óta három győztes mérkőzés áll a neve mellett. Ami amatőr szinten is tragikus. Életében annyi pozitív dolog történt azért ,hogy összeházasodott Svitolinával . Annak okán írom le,hogy az ukrán játékára felemelően hatott hiszen bronzérmet szerzett az olimpián. Gael játékán viszont ez sem tudott lendíteni,mert Ivanshától is kikapott. Rendkívül gyengén kezdet és később ugyan belejött a játékba,de úgy látom koncentrálni nem tud még igazán és ezzel sajnos egyébként is mindig gondjai voltak ésúgy látom ez most hatványozottan igaz rá.

Millman játéka is elég gyengécske ebben a szezonban,de az olimpia szellem megihlette,mert azóta az év legj bb szériájában van. Az utóbbi hat meccséből négyet megnyert. Opelkát és Musettit is verte ami arra enged következtetni,hogy bizony jó formában van. Hiszen két eltérő stílusú játékost is le tudott győzni kemény pályán. Berankis ellen másfél szettig szinte hiba nélkül játszott,mert esélye sem volt breakelni a litvánnak. Utána elvesztette a fókuszt,de meg tudott újulni és a legszorultabb helyzetben a maga javára fordította a pontokat és végül a szettet is.

Többször láthattuk ha elkapja a hullám az ausztrált bárkit képes megverni és jelenleg a francia legyőzése nem jelentheti akadályt számára.

Monfils, Gael - Millman, John: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp