Gael Monfils nem a játékával hívta mostanság fel a figyelmet magára, inkább azzal, hogy összeházasodot Elina Svitolinaval. A lagzin pedig lila színben pompázva mosolyogtak a képet készítőknek. Szegény francia gumiember nagyon nem találja önmagát, amennyire boldog lehet a magánéletében, annyira kontrasztosan sikerteln idén a teniszben. Olyan riválisoktól kapott ki az utóbbi időben, ráadásul simán, akiktől korábban ez elképzelhetetlennek tűnt. Elég csak a közelmúltból említeni az eredményeit. A belgrádi tornán Carballes Baena az első körben küldte haza, a Roland Garroson egy kört ment majd a fiatalabbik Ymer tesó nem kegyelmezett neki, a füves szezonban is mindössze egy győzelme volt, három vereség mellett, azért Purcell és Martinez Portero ellen sem kapott volna ki korábban ...

Az Olimpián is jött egy már-már törvényszerű első körös vereség a fehérorosz Ivashka ellen, annyira tellett Monfilstól, hogy szenvedését három szettesre tolta el.

Sok jóra most se számíthat, hiszen egy beütött állapotban levő ausztrál vár rá Millman személyében, aki az első körben a litván Berankis ellen két szettben oldotta meg a feladatát. Monfils meccs nélkül a kezében érkezett Torontoba, az elmúlt 42 napban összesen az egy Olimpián vívott találkozója volt és tudjuk csak edzésekkel nagyon nehéz felvenni azt a ritmust, mely a sikerhez elengedhetetlen az ATP Touron.

Az odds leosztások is Monfils nevének szólnak, Én 1,40 körülit adnék Millmanra, de, így 1,60 körül egyértelműen megéri a játékban levő aussi sikerét megtenni.

Monfils, Gael - Millman, John: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp