Bő három éve, 2018 májusban még a másodosztályban vívtak rangadót az együttesek, abban a szezonban két Kisvárda siker született és mostanra sem változott a helyzet a Kisvárda valóságos mumussá vált a Magyar Testgyakorlók Köre számára.

Az NBII -es 2-3 -as vendég győzelemmel véget ért talákozójuk után a Hungária Körúton lejátszott négy NBI -es bajnokin egy 1-1 -es remi született, a három másik találkozón rendre egy döféssel 0-1 -el hozták el a három pontokat a piros mezesek.

Rossz hír a Givanni Costantino által edzette fővárosiaknak, hogy úgy néz ki az első két forduló alapján ez a Kisvárda még nagyobb veszélyt jelenthet. A masszivitása megmaradt az együttesnek, de előrejátékban sokkal több van bennük, mindezt a Mesanovic, Bumba, Navratil jellemezte támadójáték bizonyította.

Mindkét együttes jó periódusban kapta el az NBI -es rajtot, egy ki-ki mérkőzésnek néz ki ez a kilencven perc, a vendégek számára extra önbizalmat és nyugalmat is adhat a Fradi elleni idegenbeli és a hazai emberhátrányban a Gyirmót ellen kivívott győzelem. Az MTK előrejátékában továbbra is kevés a meglepő húzás, rendre egy-egy gólokra futja tőlük, ami félő most is csak egy pontra lehet majd elegendő. Pikantériát adhat a kétségtelenül erősítést jelentő Grozav szereplése az MTK színeiben, akit anno Kisvárdáról eltanácsoltak, mert megszegte a karantén feltételeket.

Szoros ütközet várható az Új Hidegkuti Stadionban, de szerintem ez a Kisvárda most sem enged a mumus szerepből és minimum pontszerzéssel távozik a fővárosból.

MTK Budapest - Kisvarda: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp