Hatalmas meglepetésre a Sheriff Tiraspol együttese eljutott a Bajnokok Ligája selejtezőjének playoff körébe, ahonnan már csak egy lépés a BL főtábla. Ha a moldávok elveszítik a párharcot az Európa Liga csoportkör garantált, de gondolom már nem érnék be ennyivel. Sokkal kevesebb pénz jár azért, bár szerintem az is nagyon szép eredmény.

Nagyon kevesen gondolták, hogy az együttes legyőzi a Crvena Zvezda csapatát, de az idegenbeli 1-1 után hazai pályán 1-0ra nyert a moldáv együttes.

A hazai klub nagyon jó formában várja a találkozót, és pihentebben. Sokat számíthat a végén, hogy a Sheriff halasztott a hétvégén. Ez a Dinamo Zagreb már nem az a Dinamo Zagreb, mint akik korábban voltak, szerintem gyengültek az elmúlt évekhez képest, vagyis nem egy verhetetlen csapat. Kis szerencsével okozhat meglepetést a hazai együttes, egy döntetlenre szerintem jók lehetnek.

Mindkét együttes nagyon jó formában van, a hazai együttes legutóbbi tizenkét hazai találkozójából mindössze egyet vesztett el, míg a vendégek idegenben egyet sem. 9-2-1-es mérleg míg a másik oldalt 9-2-0.

A honi pontvadászatban rengeteg halasztása volt a Tiraspolnak, hat forduló alatt csak három mérkőzést játszottak le, aminek köszönhetően 2-0-1-es mérleggel a hatodik helyen állnak a nyolc csapatos bajnokságban. A Zagreb kicsit gyengén kezdte a szezont, mindössze a negyedik helyen állnak, 2-1-1-es mérleggel. Több együttesnél látni, hogy a nemzetközi kupáért beáldoznak egy-egy találkozót, itt is azt tudom elképzelni.

A mérkőzéstől azt várom, hogy mindkét csapat betalál és szerintem döntetlen lesz a vége.

Sheriff Tiraspol - Dinamo Zagreb: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp