A Dinamo Zagreb nagyon elbaltázta az odavágót, nem okultak a Sheriff előző meccseiből így hagytak területeket és a védelem mögé labdákat az ellenfélnek. A dél-amerikaiakkal teletűzdelt moldáv (transzisztriai) együttes pedig köszönte és egyértelmű győzelmet aratott, már-már teljesen eldöntve a továbbjutás kérdését. A Dinamo azért csak megpróbálja a visszavágón, amihez nem csak gólok kellenek, de alapkjövetelmény, hogy a védelem most egyszer sem hibázhat, ha megakarják ragadni azt az 1-2% esélyt ami maradt a tavaly az EL -ben a Tottenhamet is kiütő gárdának.

A Dinamo odahaza jobban kézbe tarthatja a mérkőzés menetét, ráadásul tanulhattak az első felvonásból is, ahol alaposan alrcul csapták őket. Nem szoktak hozzá a horvátok ekkora veréshez, nagyon ég bennük a visszavágás és a bizonyítási vágy. A válogatott kapus Livakovical az élen egy szervezettebb védelem áll ki szerdán a pályára, elől pedig megint várhatják a csodafegyver, Orsic villanásait, esetleg Mayer vagy Petkovic veheti vállára a csapat szekerét.

Már ez önmagában nagy tett, hogy a Sheriff Tiraspol az első meccsen 3-0 -ra nyert és a kapujába ért a Bajnokok Ligája csoportkörének. Ám ezt a mesterművet be kellene fejezni és sokszor ilyenkor csuklik meg egy kis csapat mégha tele van tömve idegenlégiósokkal, míg a Dinamo már megszaglászhatta milyen is az a BL feeling.

A Dinamo nagyon fog menni, de az alap a biztos védekezés lesz, ezért azt mondom Livakovicék megcsinálják a Clean Sheet -t a kérdés, hogy sikerül e elegendő mennyiségű gólt gurítani a jelvényesek kapujába. Tippem: 2-0 vagy 3-0

Dinamo Zagreb - Sheriff Tiraspol: Sheriff Tiraspol által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp