Rég nem kezdett ennyire pocsékul szezont a Hertha, Dárdai Pali csapata pont nélkül áll az utolsó pozícióban. Két forduló után persze ez még nem annyira vészes, a lemaradás még nem akkora, viszont úgy, hogy ma a rekordbajnok Bayern München ellen előreláthatólag fikarcnyi esélyük sem lesz a pontszerzésre sem már kicsit rosszabb az összkép. A Köln és hátrányból a Wolfsburg is elpáholta a csapatot, ahonnan ma továbbra is hiányozni fog Dardai Márton, Piatek, Boateng és Jarstein is. Ezt az amúgy is pocsék formában levő Hertha alig ha fogja elbírni, főleg nem a Bayern ellen akik rekord nagyságú győzelemmel hangoltak az összecsapásra.

Neuerék közel 30 meccs óta nem kaptak ki az Allianz arénában ami brutális statisztika. A kupában hétközben egy 12:0-ás győzelemmel hangoltak full felforgatott kerettel is, így olyan játékosok is (pl.

Maxim Choupo-Moting) önbizalmat szerezhettek akik esetleg csereként beállva tudnak új lendületet adni a csapatnak egy-egy bajnokin. A Kameruni támadó mellesleg 4 gólt és 3 gólpasszt jegyzett, elképesztő. Neuer visszatérhet a kapuba, így már csak a két francia (Pavard és Hernandez) hiányát kell megoldani a csapatnak amivel azt hiszem a bő választék miatt nem lesz gondjuk. Elől az előrejelzések szerint összeállhat a Gnabry - Sané - Müller - Lewandowski négyes, már előre féltem Paliékat ettől a meccstől.

A Bayern "szeret" bohóckodni hátul és nem várt gólokat kapni, viszont támadásban megkérdőjelezhetetlen az erejük. Lewa is parádés formában van, tőle minimum egy, a csapattól pedig három gólt várok. Nagelsmann amúgy is szeret a Herthával szembe kerülni hiszen még sosem szenvedett vereséget ellenük.

A vendégek jobb ha a Bochum és a Fürth elleni meccsekre készülnek ahol valós esélyük lehet pontot/pontokat szerezni.

Tipp: 4-1

Bayern München - Hertha BSC: Bayern München által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp