Két nagyon gyenge formában lévő együttes játszik egymással kedden este az F csoportban. Igazából nem csak a formájuk gyenge, de a két együttes is az. A hazaiak mostanában már kezdenek egész jól játszani és eredményeket elérni, de csak a hozzájuk hasonló, vagy gyenge együttesek ellen.

Az F csoport első fordulójában már rendeztek egy Moldova - Feröert, az a találkozó 1-1-es végeredménnyel zárult. Azon a találkozón csak a 83.percben tudott egyenlíteni Feröer, egy olyan mérkőzésen, ahol ha más az ellenfél, akkor simán kaphattak volna vagy hatot. Rengeteget eladott labdája volt a csapatnak akkor, csak a két kezdő középső védő 28 labdát adott el.

Feröer legutóbbi találkozóján sokáig tartotta a gól nélküli döntetlent, azonban a végén egy piroslap megpecsételte a sorsukat, amelyet Dánia kihasznált és behúzta a mérkőzést. Moldova viszont Skócia ellen tartotta jól magát, ahol szintén 1-0-ás vereség lett a vége, viszont itt nem volt akkora különbség a két együttes között.

Nem kérdés, hogy a két együttes azért fog küzdeni ezen a találkozón, hogy eldöntsék, kié legyen az ötödik hely a csoportban. Jobb gólkülönbségének (2-13) köszönhetöen jelenleg Feröer áll ott, Moldova jelenleg a hatodik helyezett (2-16).

Egyik együttesre sem írhatnám, hogy jó formában van, előrébb helyezkedik el jelenleg a világranglistán Feröer, ezt mutatja a szorzó is.

Moldova a C divizíóban szerepelt a Nemzetek Ligájában, onnan kiesett, Feröer a D egyik csoportját megnyerve feljutott.

Annak érdekében, hogy ne a csoport utolsó helyén végezzen, nyernie kell Feröernek, mert akkor mar biztosan elkerülik az utolsó helyet. Jobb együttes jelenleg a hazai, ami gólokban is megmutatkozhat majd. Annyival van jobb csapat a hazai, hogy legalább két gólt szerezzenek.

Feröer-szigetek - Moldova: Feröer-szigetek által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp