Az az Örményország, aki eddig vezette a 'J' jelű hatost, hatalmas verésbe szaladt bele három napja a Nationalelf ellen. Az eddig kiválóan szereplő örmény válogatott visszacsúszott ugyan a második helyre, de kérdéses, hogyan sikerül felálljanak belőle.

A 0-6 után az együttesnek van még esélye ugyan a csoport második helyére és az ezzel járó pótselejtezőre, de nagyon nehéz lesz kiharcolniuk azt. Szerdán egy olyan csapat látogat most Yerevánba, akik partnerek lehetnek abban, hogy kikecmeregjenek Mkhitarjanék a gödörből.

Liechtenstein ellen eddig ötször jászott a hazai válogatott és 3-2-0-ás mérleg az örmenyek felé billen. Legutóbb március 25-én találkoztak, akkor 1-0-ra nyert a most pályaválasztó egy 83.perces öngóllal. Elég egyoldalú találkozó volt, labdabirtoklás 30-70, kapuralövés 0-26. Abból mondjuk mindösszesen öt találta el a kaput, vagyis kijelenthető, hogy lőttek mindenhonnan. Szerdán is hasonlót várok, illetve azt, hogy dühből fog játszani az örmény válogatott. Talán akkor így sikerül gólzáporos győzepmet arassanak.

A két csapat között 100 hely van a világranglistán, ennek azért illene gólokban megmutatkoznia olyan szinten, hogy az általam víziónált határ is lejöjjön.

Borzasztó formában van Liechtenstein, itt nem lehet kérdés, hogy ki nyeri a találkozót, csak a különbség. Ami kicsit zavaró lehet, az az a tény, hogy legutóbb a románok és a németek is csak 2-0-ás arányban tudtak diadalmaskodni. Ha sikerülne gyorsan betaláljon Örmenyország, akkor még a hétvégi zakót is továbbadhatják másnak, nagyon remélem, hogy valóban így is lesz.

Örményország - Liechtenstein: Örményország által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp