Liechtenstein nem tartozik a foci elitjébe, általában csak az a kérdés, épp hány góllal fog kikapni. Ezen a selejtező-sorozaton még nem szerzett pontot -valószínűleg nem is fog-, és a góllövéssel is hadilábon áll. Viszont a 14 bekapott gól meg annyira nem sok öt meccsre elosztva, szóval a tisztest helytállás azért össze szokott jönni a hercegségbeliek részéről.

Eddig öt meccset játszottak a selejtező sorozatban, az általam választott tipp pedig háromszor jött volna, kétszer nem.

Viszont kettes odds, statisztikailag nem is néz ki rosszul.

Örményország pedig még versenyben van, Németország mögött a 2. helyen, és nem zárható ki, hogy azt a második helyet meg is őrzik. A harmadik és negyedik Észak-Macedónia és Románia egymást szomorítja majd, simán játszhatnak döntetlent. Itt pedig egy örmény siker esetén három pont lenne az örmény előny Romániához képest, az nem nézne ki rosszul.

Itt az őszi etapban eddig nem jöttek az örmény gólok, ráadásul a 6-0-ás német siker a gólkülönbségnek is adott egy méretes pofont.

Nincs mese, ezt a 6-0-át kéne valahogy kozmetikázni, és a gólkülönbségen javítani.

Nagy matek nem kell hozzá, mivel mindenképp hazai sikerben gondolkodok, egy félidőt Örményország mindenképp nyer szerintem. De sanszos, hogy nyer kettőt is, mert otthon hibátlanok Mkhitaryanék.

Liectenstein pedig annyira nem félelmetes, a lejátszott öt selejtezőjük közül nem volt meccs, ahol háromnál több lövést küldtek volna az ellenfél kapuja felé. Az örmények ellen otthon konkrétan nulla, azaz NULLA lövésük volt. Nem kapura, úgy összességében. Én vendég góllal nem számolok, azzal viszont igen, hogy minimum egy-egy hazai gól mindkét félidőben összejön.

Örményország - Liechtenstein: A Örményország nyeri mind a két félidõt - Igen/Nem tipp